Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

14 mar 2013, 20:25

super, że dzidziol zdrowy! wiedziałam, że tak będzie.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2013, 20:37

Małgorzatka to malutko przytyłaś :), fajnie, ja w sobotę jadę do teściów to się zważę, ale aż się boję, bo ja ciągle chodzę i coś podjadam z nudów :ico_olaboga: ,
niech ta wiosna już będzie, to człowiek będzie miał więcej ruchu, a tak to tylko choroby i ciągle siedzenie w domu i jak tu nie tyć :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2013, 20:41

donatka, kochana, my na jednym wózku widzę jedziemy! ja mam to samo. co chwilę coś mielę w tej gębie. Już samą mnie to denerwuje.

Dziś na kolację tylko jogurt malinowy :P

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

14 mar 2013, 22:25

Donatka ja psikam woda morska ktora mozna dawac noworodkom. jeszcze sie meczr alenie tak jak na poczatku. juz przynajmniej glowa nie boli. i ta woda rozrzedza troche glluty...... ;)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2013, 22:33

ja zjadłam jabłko i banana :), ale to było 2godz. temu, więc muszę jeszcze coś przekąsić :)

anade też psikam tą wodą, niby lepiej, ale ciągle smarkam kolorowo :), trochę długo mnie trzymają te smary, jutro idę z Szymkiem do lekarza to podpytam dr czym mogę jeszcze psikać,

ja jeszcze posiedzę, obejrzę ,, Kuchenne rewolucję"

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

14 mar 2013, 22:52

ziolo myslalam dzis caly dzien o Tobie jak tam Twoj maz.... ufff dobrze ze badanie nic nie wykazalo :ico_sorki: niech i tak sie Twoj maz oszczedza i zdrowia dla niego ! i oczywiscie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

tibby super te plony. tez planuje zasiac sobie rzezuche :-)

donatka spokojnej nocy Ci zycze i mam nadzieje ze Szymcio szybko wyzdrowieje. ah te chorobska :-/

Malgorzatka super wiesci u Ciebie po wizycie :-) malutko wazysz i tyci tylko przytylas? jak ty to robisz :-P

mi waga caly czas idzie w gore choc mi to nie przeszkadza ale troche jakos tak mi dziwnie z tym czasem :-P

co do jedzenia to ja non stop cos jem :-D jak nie owoce to jogurty,paczki, drozdzowki czy jakies bulki slodkie i teraz slodycze poszly tez w ruch batony, cukierki, ciastka, czekolady poprostu masakra jakas non stop podjadam i mi malo :ico_olaboga: w barku to nie dlugo chyba zawiasy sie zepsuja od tego mojego podchodzenia i podjadania slodyczy :ico_sorki: maz juz czasem mnie kontroluje bo ilez mozna jesc ale mi ciagle malo :-P
co najgorsze to juz 2 dzien nie zalatwialam sie odkad we wtorek mnie tak wymordowala biegunka ehhh mam nadzieje ze w koncu sie zalatwie bo czuje sie taka ciezka :ico_noniewiem:

maz pojechal do pracy i kolejna noc bez niego :cry: ale w koncu weekend ma caly wolny dla nas to choc tyle pocieszam sie tym :ico_haha_02:

Milej i spokojnej nocki Wam zycze

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 mar 2013, 09:19

dzień dobry.
ja na szybko melduję, że zaraz wychodzimy na badanie i usg :) znów podejrzę synka. I znów namówię lekarkę na fotę :P ciekawe ile mój aktywista waży już.
Wczoraj tak intensywnie się wiercił, że brzuch latał jak szalony. moja mama nawet poczuła w końcu jego kopniaki :D

pazurki walnęłam sobie na czerwono, co by synkowi się podobały :D może się uśmiechnie do mnie na tym usg :D :D :D

pozdrawiam i odezwę się z pewnościa po wizycie.

donatka, ja mam taki sztyft do nosa RHIN-BAC - same zioła. Wdychasz to i od razu lepiej. Przeczyszcza i trochę udrażnia nos.

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 mar 2013, 09:47

Witajcie
tibby 3mam kciuki za USG. No I zeby Tom pieknie zapozowal do zdjec.
Monika moj maz tez ma wolny weekend ;) pozostaje nam tylko sie cieszyc. Tym bardziej,ze moj maz zadko ma wolne weekendy.

Dziewczyny stawiam za moj dluuuugo oczekiwany 20tydzien :ico_tort:

Milego dnia

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2013, 11:16

witam :)
u nas noc nie ciekawa , Szymek się obudził po 3 , bo chciał pić, mierzę temp. a tam 39,5st :ico_szoking: , dałam Ibum i wolno, ale spadała temp.,
dziś byliśmy u lekarza , no i ma anginę ropną :ico_olaboga: , dostał antybiotyk, okropny smak i konsystencja, także płaczu było dużo, ale jakoś wypił :ico_sorki: , normalnie już mnie wszystko z nerwów boli :ico_placzek: ,

ale ja stawiam za 24tc :-) :ico_tort: :ico_tort:
ziolo no to już połówka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

tibby
no to czekamy na fotkę i wieści :ico_oczko:

monikaA88

15 mar 2013, 11:28

Witam

:ico_olaboga: jaka u nas sniezyca :ico_zly: sniegu prawie po kolana wiatrzysko wieje i ciagle sypie. moj maz ledwo wjechal na parking samochodem bo takie zaspy sa wszedzie. miasto jest sparalizowane :ico_olaboga: co to sie dzieje. a juz myslalam ze bedzie wiosna a tu jej kompletnie nie widac :ico_zly: kiedy ta zima nas w koncu opusci ? :ico_zly:

Ja dzi przez ta pogode jakas taka senna jestem. maz wrocil z pracy po nocce gdzies przed 7 wzial psa na pole a ja zjadlam sniadanie i polozylam sie spowrotem spac i dopiero co wstalam :-D zaraz bede musiala sie ogarnac i pojsc do sklepu zakupy zrobic ale jak tu z domu wyjsc jak tu taka zamiec na polu :ico_sorki:

tibby to czekamy na same dobre wiesci i foteczke maluszka :ico_oczko:

ziolo to u Ciebie dzis imprezka kochana :ico_zdrowko: :ico_brawa_01: za 20 tydz. :ico_buziaczki_big:
teraz to dopiero bedziesz pedzic z tymi tyg. :-)

donatka oj to mialas nieprzespana noc :ico_pocieszyciel: ale tak to juz bywa z dziecmi niestety one najszybciej lapia chorobska. obys tylko Ty nic teraz nie zlapala a wrecz sie w koncu wyleczyla z tego kataru :ico_sorki:

:ico_brawa_01: za 24 tydz. :ico_brawa_01:

w rossmannie sa dzis jakies promocje chyba sie wybiore dobrze ze mam nie daleko to jakos moze doczlapie tam w ta sniezyce. ponoc sa jakies wkladki laktacyjne za 5 zl i puder dla niemowlat do pupy za 4 zl.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”