Wszystko z Tomem w jak najlepszym porządku. Rośnie chłopina nam dorodny, bo ma juz 631g!!!! położenie nadal zmienne. fikał niesamowicie na badaniu. najpierw głowę miał w dole jak mierzyłyśmy brzuszek, a zaś za moment już u góry, więc wciąż się kręci

pokazał po jakimś dłuższym czasie siusiaka, więc nie ma wątpliwości, że chłopcem pozostanie

Wszystko prawidłowe!
Nóżki i główka wychodzą na 24tc, więc kilka dni na przód. Brzuś nadal skromny - pasuje na 23tc

Kośc udowa ma 4,5cm prawie.
Oczywiście badanka kolejne do kolekcji:
- mocz + morfologia
- glukoza 75g
- toxo (Ig M)
- badanko na czystośc pochwy
(wszystko prywatnie, więc czuję, że pójdę z tym wszystkim na raty)
Od początku ciąży przybrałam 6,2kg, więc nie ma tragedii moim zdaniem.
Jeszcze wracając do domu, zrobiłam zakupy na obiad i znalazłam w koszyku osiedlowym 10zł

Do tego przyszedł komplecik z h&m z pieskiem. babeczka dorzuciła w gratisie niebieskie niedrapki i koszuleczkę na ramiączkach z samolotem. Uroczy widok tych malenkich ciuszków.
Ginka dała mi znów kolejne witaminki (Ladee Vit), więc sobie podreperuję krewkę zanim oddam na badanie :P Do tego dorzuciła kolejne op. Espumisanu i maly słoiczek Sudocremu. Mamy już tym sposobem dwa sloiczki i idealnie wystarczą do szpitala

monika, wspomniałaś o pudrze do pupy, ja nie używałam. Miałam przygotowaną mąkę kartoflankę, ale nie była konieczna w użyciu. Wystarczył sudocrem nam.
donatka, gratuluję 24tc!
zioło, tobie gratuluję POŁOWINEK!!!!!!!! Teraz już z gorki!

W nagrodę za udany dzień kupiłam sobie pomaranczka na popoludnie