Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

20 mar 2013, 15:05

no to teraz foty robisz i nam się pochwal co już macie!
cieszę się, że zakupy się udały.

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 mar 2013, 15:35

Taki rozek kupilam dla mojego maluszka
mialam isc po rozek z tesciowa ona miala mi go kupic ale zanim ona znajdzie czas to ja sobie sama kupilam. nie bede czekac i liczyc na nia jak sobie sama moge kupic za swoje.

Obrazek

Taka butelke kupilam

Obrazek

Takie przybory do wloskow i paznokci

Obrazek

A tak wyglada szafeczka mojego maluszka taka prowizorka na razie bo dojda tu ubranka jeszcze i trzeba bedzie to wszystko inaczej poukladac zeby sie pomiescilo wszystko :ico_oczko:

Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 mar 2013, 15:45

monika, super zakupy! a ta szczotka do włosów, to taka z miękkim włosiem, czy tym takim... "plastikowym"? bo nie widac.
Zestaw do pazurków mamy ten sam. Na szczęście po Bobim, więc z tego co widzę ok. 12zł w kieszeni :-D

szafa pierwsza klasa!
polecam tantum rosa do szpitala, na ew. polewanie krocza po załatwieniu się. odkaża, więc ew. nacięcie się nie babrze. Rozrabiasz saszetkę czy dwie w butelce z wodą i polewasz. Nawet na chwilę znieczula.

monikaA88

20 mar 2013, 15:52

jeszcze jak maz juz blizej terminu rozlozy lozeczko to pochwale sie lozeczkiem :-) bo na razie to jest zlozone i schowane w pudlo.

A tu jeszcze pokaze Wam fotelik-nosidelko do samochodu i wanienke :-)

Obrazek

Obrazek

monikaA88

20 mar 2013, 15:55

a ta szczotka do włosów, to taka z miękkim włosiem, czy tym takim... "plastikowym"? bo nie widac.
Zestaw do pazurków mamy ten sam. Na szczęście po Bobim, więc z tego co widzę ok. 12zł w kieszeni :-D
szczotka do wlosow z naturalnym wlosiem nie plastikowym bo taka mi polecila moja bratowa :-)
no ja za zestaw do pazurkow dalam 10,50 wiec widzisz ile Tobie zostanie juz w kieszeni chyba ze u Ciebie w miescie te ceny sa wyzsze.

musze sobie w takim razie to tantum rosa zakupic bo nawet o tym nie pomyslalam.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 mar 2013, 15:59

nawet nie wiem jakie są teraz tego ceny, bo jak coś mam, to już nie zwracam na to uwagi ;-)

wanienka i nosidełko super!
nasza wanienka jest niebieska z Kubusiem Puchatkiem. Oczywiście po Bobim :-D

Naturalne szczotki są najlepsze.
a kosmetyki jakieś dla maluszka kupiłaś?

monikaA88

20 mar 2013, 16:03

jeszcze kupialm kocyk dzisiaj malemu do lozeczka ale taki zwykle z microfibry caly brazowy zeby wyscielic mu lozeczko zeby mial pod pleckami miekko a nie jakies deski czul bo posciel to bede na zime kupowac na razie to nie kupuje bo na lato mi nie potrzeba poscieli. dziecko i tak bedzie mi spac w rozku albo w spiworku i ewentualnie przykryje cienkim kocykiem z kubusia puchatka :-)
ehhh bateria mi padla w aparacie bo tak to bym zdjecie jeszcze walnela ale nie mam juz jak :ico_zly:

no nic zbieram sie i ide z mama do babci. u nas pieknie sie zrobilo slonko wyszlo wiec zrobie spobie spacer do babci a dawno u niej nie bylam.

z kosmetykow dla malego to mam Oilatum do kapieli, sudocrem, linomag ten puder i z nivei krem na odparzenia tez i jeszcze mam w planach kupic krem bambino i mydelko i moze jakis krem do buzi na lato zeby chronil od slonca i wiatru. i chyba wiecej nie potrzeba. chyba ze sie myle

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 mar 2013, 18:35

Monika fajne rzeczy pokupiłaś :) ja też mam żółtą wanienkę po Iguśce :ico_oczko:
a z kosmetyków to może tylko coś do pępka jeszcze?

monikaA88

20 mar 2013, 19:38

Ja juz wrocilam do domku od babci :-) babcia zadowolona ze ja odwiedzilam wiec super. ja przynajmniej tez sama w domu nie siedzialam kiedy maz w pracy. zaraz bede musiala sie zebrac i wziasc psa na spacer ale tam mi sie juz nie chce bo nogi zaczynaja od tego chodzenia bolec :ico_noniewiem: no ale coz na chwilke nie daleko musze go wziasc zeby sie zalatwil bo nie wytrzyma on bidny do przyjscia meza z pracy.
no i jakas kolacyjke trzeba tez zjesc bo jakos glodna sie robie mimo ze u babci cos tam jadlam :ico_wstydzioch:
monika, super zakupy! szafa pierwsza klasa! wanienka i nosidełko super!
Monika fajne rzeczy pokupiłaś :)
dziekuje dziewczyny :-)

a z kosmetyków to może tylko coś do pępka jeszcze?
tylko wlasnie co? bo ja nie wiem co by bylo dobre?

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2013, 21:37

Taki rozek kupilam dla mojego maluszka
mialam isc po rozek z tesciowa ona miala mi go kupic ale zanim ona znajdzie czas to ja sobie sama kupilam. nie bede czekac i liczyc na nia jak sobie sama moge kupic za swoje.

Obrazek

Taka butelke kupilam

Obrazek

Takie przybory do wloskow i paznokci

Obrazek

A tak wyglada szafeczka mojego maluszka taka prowizorka na razie bo dojda tu ubranka jeszcze i trzeba bedzie to wszystko inaczej poukladac zeby sie pomiescilo wszystko :ico_oczko:

Obrazek
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Super!

Ja zjadłam żelazo...i mnie zemndlilo :-/ wystraszyłam się, że wirus znowu grasuje...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”