zapomnialam ja jeszcze dzis kupilam krem bambino z pantenolem dla synka

taka karte to mozna sobie wziasc w rossmannie one sa przy tym stoisku gdzie sa te wszystkie art. dla dzieci albo przy kasie maja kasjerki i mozna o taka karte zapytac a potem na necie sie ja rejestruje na stronie rossmanna bo kazda karta ma swoj unikalny numer. jak juz sie zarejestruje taka karte to potem jak sie kupuje w rossmannie cos dla dziecka to daje sie ta karte i nabija sie tam jakies rabaty z kazda wizyta i kupnem art. dzieciecych i tak mozna sobie nabic max. 10 % rabatu i potem jak cos sie kupuje i masz te 10% to placisz mniej za zakupya gdzie można założyć tą kartę Rossmanna? u nich w sklepie czy necie?
kochana miałas prawo nie wiedziećkurcze jak to zrobic zeby juz mozna bylo uzywac tej karty w rossmannie rosne? bo chcialam sobie ja zarejestrowac na necie ale sie nie da bo trzeba podac date ur. dziecka zeby juz te rabaty zbierac i co ... i nonono. tyle juz rzeczy kupilam w rossmannie ostatnio ze juz tyle bym sobie nabila a tu nie da rady. wczoraj bylam w rossmannie dala mi dziewczyna karte kolejna i dzis tez ale co z tego jak ja jeszcze dziecka nie urodzilam i nie mozna zarejestrowac karty na neciealbo ja taka glupia jestem i nie wiem jak
nie ma za coMonika dzięki za info, chyba jutro się wybiorę po kartę
,
a Ty może jeśli potrzebujesz to załóż na siostrę kartę, a jak Patryk się urodzi to założysz swoją :)
ja przytylam od samego poczatku 14 kg a do konca zostalo mi nie wiele juz i teraz to bede przybierac coraz wiecej bo wiadomo dziecko teraz to potrzebuje i tez szybko rosnie i nabiera ciala.takze teraz to ja tyje 2 kg na dwa tyg. bo wczesniej to tylam 2 kg na miesiac. ale cos czuje ze w kwietniu to ja bede tyc 2 kg na tydzien. czasem sie zastanawiam czy dobije z waga do 20 kg.Dziewczyny a ile przytylyscie? ja jetem przerazona. myslam ze przytyje z 12-13 kg a ja juz przytylam 13 kg a jeszxe 2 miesiace ciazy przede mna ! W ciagu tego miesiaca przytylam 4 kg. jejku czemu tak duzo?!:(
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość