monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

Re: wiosna-lato 2013

21 mar 2013, 19:59

misia to ile masz juz tego rabatu na tej karcie ze tak malutko za zakupy zaplacilas ? :-)

zapomnialam ja jeszcze dzis kupilam krem bambino z pantenolem dla synka :-) zlapalam sie bo okazja byla w kauflandzie i nie drogo zaplacilam bo 5,49 za 150 ml kremu :-) gdzie niegdzie jak patrzylam to drozszy byl.

monikaA88

21 mar 2013, 20:04

a gdzie można założyć tą kartę Rossmanna? u nich w sklepie czy necie?
taka karte to mozna sobie wziasc w rossmannie one sa przy tym stoisku gdzie sa te wszystkie art. dla dzieci albo przy kasie maja kasjerki i mozna o taka karte zapytac a potem na necie sie ja rejestruje na stronie rossmanna bo kazda karta ma swoj unikalny numer. jak juz sie zarejestruje taka karte to potem jak sie kupuje w rossmannie cos dla dziecka to daje sie ta karte i nabija sie tam jakies rabaty z kazda wizyta i kupnem art. dzieciecych i tak mozna sobie nabic max. 10 % rabatu i potem jak cos sie kupuje i masz te 10% to placisz mniej za zakupy :ico_oczko:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2013, 20:06

Monika dzięki za info :ico_oczko: , chyba jutro się wybiorę po kartę :-),
a Ty może jeśli potrzebujesz to załóż na siostrę kartę, a jak Patryk się urodzi to założysz swoją :)

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

21 mar 2013, 20:26

Dziewczyny a ile przytylyscie? ja jetem przerazona. myslam ze przytyje z 12-13 kg a ja juz przytylam 13 kg a jeszxe 2 miesiace ciazy przede mna ! W ciagu tego miesiaca przytylam 4 kg. jejku czemu tak duzo?!:(

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2013, 20:54

kurcze jak to zrobic zeby juz mozna bylo uzywac tej karty w rossmannie rosne? bo chcialam sobie ja zarejestrowac na necie ale sie nie da bo trzeba podac date ur. dziecka zeby juz te rabaty zbierac i co ... i nonono. tyle juz rzeczy kupilam w rossmannie ostatnio ze juz tyle bym sobie nabila a tu nie da rady. wczoraj bylam w rossmannie dala mi dziewczyna karte kolejna i dzis tez ale co z tego jak ja jeszcze dziecka nie urodzilam i nie mozna zarejestrowac karty na necie :-/ albo ja taka glupia jestem i nie wiem jak :ico_puknij:
kochana miałas prawo nie wiedzieć :-) ja wpisałam date 19 maj 2012 tak jakby Milenka miała rok w maju juz mieć i już,karta przeszła :-) bo jakbym wpisałam 19 maja 2013 to również nie poszłaby..a rabatu mam chyba już z 4% moze z 5% i tak mi tanio wyszło ale nie wiem czemu :ico_noniewiem: ale te prdukty same w sobie nie były drogie :ico_oczko:

anade Ja przytyłam troszke ponad 10kg jak sie wazyłam tydzień temu było 10kg na plusie i teraz raczej będę przybierać,bo to końcówka już pozostała a mała jednak bedzie nabierac ciałka :ico_oczko: Ale nie martwimy się kochanie,wszystko zzucimy po porodzie zobaczysz... :ico_oczko:

monikaA88

21 mar 2013, 21:26

Monika dzięki za info :ico_oczko: , chyba jutro się wybiorę po kartę :-),
a Ty może jeśli potrzebujesz to załóż na siostrę kartę, a jak Patryk się urodzi to założysz swoją :)
nie ma za co :-) taka karta to fajna sprawa jesli cos masz w planach kupowac w rossmannie dla dziecka to taki rabat zawsze duzo daje, taniej sie za zakupy placi :-)
hehe tak wlasnie zrobilam zalozylam karte na siostry synka :-)
Dziewczyny a ile przytylyscie? ja jetem przerazona. myslam ze przytyje z 12-13 kg a ja juz przytylam 13 kg a jeszxe 2 miesiace ciazy przede mna ! W ciagu tego miesiaca przytylam 4 kg. jejku czemu tak duzo?!:(
ja przytylam od samego poczatku 14 kg a do konca zostalo mi nie wiele juz i teraz to bede przybierac coraz wiecej bo wiadomo dziecko teraz to potrzebuje i tez szybko rosnie i nabiera ciala.takze teraz to ja tyje 2 kg na dwa tyg. bo wczesniej to tylam 2 kg na miesiac. ale cos czuje ze w kwietniu to ja bede tyc 2 kg na tydzien. czasem sie zastanawiam czy dobije z waga do 20 kg. :-P

misia a widzisz ja wczesniej nie pomyslalam zeby tak zrobic. ale juz wykombinowalam i poszla karta :ico_oczko: no to Ci fajnie bo masz juz troche tego rabatu :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

21 mar 2013, 21:39

Ja nie wiem jak to zrobiłam. Pewnie zarejestrowałam na Bobika, skoro nie da się nabijac na nienarodzone dziecko. A nie było tam okienka, że jestem w ciąży i czekam na dziecko?
Jejku, tak dawno to rejestrowałam, że nie pamiętam.
Ja mam 3% rabatu na karcie. Bo my przeważnie tylko raz w miesiącu idziemy. Ale postanowiłam, że w maju ostatecznie idziemy po kosmetyki dla Tomka. Może się zebierze z tego wszystkiego jakaś większa kwota na rabat.
Ale wiem, że musisz co mieciąc coś kupic na tą kartę, bo inaczej przepadają ci te % i kartę musisz sobie zrobic nową :P

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2013, 22:24

mi się na pewno przyda ta karta, bo ja kupuję tam płyn do kąpieli i te chusteczki nawilżające, a jak dojdzie drugie dziecko, to i będzie trzeba kupić pieluchy, puder itd. :),

ziolo coś dawno się nie odzywała :ico_noniewiem: , z tego co pamiętam jutro ma wizytę mama ndzieję, że wejdzie i nam zda relację z wizyty :), jestem ciekawa kto zamieszkuje w Jej brzuszku :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2013, 10:09

witam ;)

zaraz zmykam z Szymkiem do kontroli, potem wjadę do babci i do lidla,

stawiam za 25 tc :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 mar 2013, 10:20

donatka, :ico_urodzinki: :ico_brawa_01: za 25tc! po połowinkach tak jakoś szybciej czas ucieka, prawda? czy to tylko moje wrażenie? :ico_szoking:

ode mnie dla was też dziś :ico_tort: , bo moje dziecko dziś końcy 35mcy (2 lata 11mcy!) :ico_zdrowko: za miesiąc świętujemy 3 latka!!!!!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Jestem w szoku jak to szybko zleciało! :shock:

Ja od 6:30 na nogach.
Posprzątałam już w mieszkaniu. Mam spokój. Obiad też zaplanowany. Ryż z sosem śmietanowo-ziołowym :ico_obiadek:
Pozamiatałam, w końcu wzięłam się za segregację zabawek Bobika :ico_noniewiem: Ile tych połamańców i jakiś niezidentyfikowanych pierdółek... :ico_olaboga: Cieszę się, że to za mną! :ico_sorki:

Jenny, misia, jak się macie? O was i wasze maluszki najbardziej się martwię :ico_pocieszyciel:

zioło, odzywaj nam się tu!!!!!!!!!!! :ico_nerwusek:

Udało mi się namówic męża w niedzielę na wypad do IKEA (poszukamy jakieś lampy nowej noże do pokoju) i na zakupy farbowe :ico_brawa_01:
Od 8.04 ostro remont nas czeka :ico_olaboga:

za miesiąc też wyniki w przedszkolu Bobika :ico_olaboga: Ale ten kwiecień pełen wrażeń będzie!

Milego dnia :ico_papa:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”