hej dziewczynki
No ja dzis zwariuje z tymi skurczami

Juz wiem co je tak często wywołuje,otóż mała jak sie rusza tam na dole mocno to wtedy hop i skurcz mnie łapie,jak siedze przed laptopem to częściej je mam,jak wstaje a jak chodze zadziej,ale dziś to masakra,a wczoraj prawie ich wcale nie miałam i bądz tu człowieku mąry
Donatka za 25tc

coraz blizej
Tibby łoj kochana to masz plana na caały kwiecień,fajnie

dla Tobika

czas pedzi oj pędzi
I ja wiem,ze sie martwisz o nas,ja również bardzo się martwie i co skurcz to ja juz stres,ale musze jakoś wytrzymać we wtorek ide do kontroli to zobaczymy jak u mnie,badam codziennie sobie szyjkę i póki co czuje ją wysoko i nie zmienia się,ale to juz lekarz mi powie...
Monika Przyznam,że mnie w danej sytuacji prasowanie ciuszków sprawiło kłopot,bo baardzo potem mnie biodra bolały

a jeszcze właśnie umawiam się ze znajomą,która chętnie mi jeszcze odda ciuszków dla małej to znowu bedę musiała prac,ale o prasowanie juz poprosze męża albo sasiadke,bo nie dam rady
Misiu u Ciebie też powoli rozpoczyna się szykowanie wyprawki.
No ja to już tak troszke przyspieszyłam zta wyprawką teraz
..mam wrażenie, że tak miło jak dwa razy to nie będzie i solidnie przybierze mi waga niestety.
A ile juz masz na plusiku? a co do tc to mi nic a nic ta ciąża do przodu nie chce iść
Kaczorek Duża juz ta Twoja córeczka
Już boli mnie góra brzucha, a to jeszcze nie maksymalny poziom dna macicy przeciez... !
Ja czuje brzuch już chyba w gardle tak mam wysoko
No
ziolo i shiva sie martwimy
Fajnie
Tibby pomyslałaś o tej grupie