Oj Kamilka odpocznij trochę, postaraj się. Z mężami tak jest mój też działa mi na nerwy, mówię mu dzisiaj że zadzwonię do gina, bo jakaś taka podminowana chodzę, a to boli a to wydaje mi się, że plamię i tak się ciągle nakręcam, a on pyta czy kasy nie mam na co wydawać Kurcze oni są super!!! Normalnie dobrze że nie ma go teraz w domu bo bym mu chyba
Ta zima musi w końcu minąć, bo mam już dosyć, jakieś doły mnie dopadają. Trzeba mi wiosny i słonka. Proszę
Hej spinka kamilka - mój mi też działa na nerwy dzieci wchodzą mu na głowę i ogólnie rozgardiasz totalny - o wszystkim z nimi dyskutuje i na wiele pozwala nie wiem jak ja później z nimi do ładu dojdę ale nawet jak robi dobrze to mi jakoś ciśnienie podnosi to chyba burza hormonów sprawia że nerwy nam bardziej dokuczają niż normalnie
Dziś nie zostałam sama jestem z Idą bo biedulka w nocy wymiotowała i ma temperaturę 38 stopni nocka z głowy teraz dostała ibuprofen i śpi
Pochwale wam się - dwa dni temu dostałam telefon z naszej lokalnej stacji telewizyjnej że kręcą materiał o wcześniakch i czy zgodziłaby się wypowiedzieć - nakręcili krótki materiał wstawiam wam linka http://youtu.be/UAMaTODSH34
Miłego dnia życzę i poprawy pogody bo u nas pruszy śnieg
Edulita poryczałam się na filmiku. Fajniusie te Twoje dziewczynki no i Ty bardzo ładnie wyglądasz Zdróweczka życzę, biedactwo lepiej się czuje już?
Mój A. dzisiaj już mnie nie denerwuje, na szczęście. Wczoraj byłam u gina wszystko ok, na szczęście nie ma odklejenia łożyska, ale mógł być krwiaczek. No i płeć potwierdzona - BABA.
Jak Wasze humory?
Ja dzisiaj mam pełne 15 tygodni więc z tej okazji może postawię
Moj sie wczoraj poprawil i juz nie spal zrobilam obiad i pobawil sie z mlodyum chyba sie wystraszyl ze faktycznie go udusze no ale efekt dzisiaj byl taki ze zaspal rano heheheh
spinka gratuluje!! ale fajnie ja tez chce dziewczynke ale zazdroszcze
edulita ja narazie nie otworze bo net slaby i zanim sie zaladuje to ja zsiwieje
Dzisiaj koncze porzadki i chce miec na weekend wolne Adam juz w poniedzialek idzie do przedszkola alleluja chociaz dzisiasaj nie chce go przechwalic ale od rana naprawde fajnie sie bawi i nie dziamocze tyle co normalnie
Kamilka no postraszyłaś i podziałało Ja też wczoraj dałam swojemu A. niezłe kazanie, więc skrucha jest
Leona super
Wczoraj po wizycie powiedziałam Poli, że jest dzidziuś w brzuszku(siostrzyczka) i cieszy się mała. Podchodzi do mnie, mówi do brzucha, całuje - a na początku ostro reagowała, nie chce i koniec. No i pyta, czy smoczek będzie dawać, s=czy przebierać będzie mogła, cieszy się moja Paskuda