Witam
Od rana próbuje się dodzwonić do przedszkola i nic tzn. dziwny sygnał jakby uszkodzona linia

prosiłam siostre żeby porozmawiała z wychowawczyniką Niki jak ją jeszcze zastanie bo po 15 łączą grupy
spinka do sanepidu dzwoniłam już w tamtym tygodniu i skierowali mnie do powiatowej stacji epidemiologicznej a tam pani mi powiedziała że oni nic nie mogą bo to przedszkole musi coś z tym zrobić

aby spradzić dzieciom głowy muszą wyrazić zgodę rodzice - kur... jak ja chodziłam do przedszkola czy szkoły to regularnie sprawdzali u dzieci stan higieny a każdy przypadek był zgłaszany rodzicom a tu teraz takie super prawa że niedługo to nas robaki zjedzą
leona - to teraz wiekszy będziecie mieli pokój bo 7 warstw to grubo było
kamilka u mnie też czasami jazdy z niczego a to nie tak ukrojony plaster sera, a nie te rajtuzy a bluzka nie z takim rysunkiem

humorki jak u ciężarnej z drugiej strony to nawet dobrze że dzieci mają swoje humorki a nie jest im wszystko jedno
placki ziemniaczane ze śmietaną - już wiem co mi M dziś przygotuje po powrocie do domu

flaków nie jadam ale lody to chętnie a najbardziej to sorbety i te wodne mam w lodówce frugo to sobie zjem na poprawę humoru i może mnie to troszke odnerwi