E-tam Nie ma reguł bez wyjątków...mój cycek mały mleka modyfikowanego nie tknie a zajada wszystkoCzasami mam wrażenie że dzieciaki karmione mlekiem modyfikowanym nie marudzą przy karmieniu. Jedzą co im się da, a te z piersi to takie wybredne.
Zawsze mamy chrupki kukurydziane ze sobą i w razie głodu Tymek wcina:) No i ma zajęcie przy okazji.Ja bym pochodzila troche dluzej,ale Marcinek juz glodny marudzil.
wkleiłabyś zdjęcia swojego koloska Maksio body z h&m 74 nosi, kurtkę też. Jedną ma bluzę 80 i rękawy podwijam.Co do ubranek to my HM 80 nosimy.
ale już jest lepiej?bo też to przechodziłam z Jolką...zjadała po góra 2 łyżeczki i tyle
a po czym poznajesz czy on się budzi na jedzenie czy nie? Bo może jak przetrzymuje bez jedzenia to i jak się budzi to nie chce jeść co? Może oszukaj go wodą czy czymś tam.Marcinek obudzil sie dzis w nocy na jedzonko ;/
Wiesz co nie wiem,wydaje mi sie ze gdyby nie byl glodny to by tyle nie zjadał a on wtedy 180 ml na jeden raz wypija...a po czym poznajesz czy on się budzi na jedzenie czy nie? Bo może jak przetrzymuje bez jedzenia to i jak się budzi to nie chce jeść co? Może oszukaj go wodą czy czymś tam.Marcinek obudzil sie dzis w nocy na jedzonko ;/
Postaram się w weekend bo wstyd ale dawno żadnych fotek Tymkowi nie robiłam Aparat chyba z miesiąc już leży rozładowanywkleiłabyś zdjęcia swojego koloska Maksio body z h&m 74 nosi, kurtkę też. Jedną ma bluzę 80 i rękawy podwijam.
Tak:) Ona czasami zjada więcej niż dorosły Mój tata się zawsze śmieje że ona więcej je niż waży A bywa że cały dzień nic nie chce.Qanchita pisze:bo też to przechodziłam z Jolką...zjadała po góra 2 łyżeczki i tyle
ale już jest lepiej?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości