hej
u nas ok, szykujemy się na remont kuchni, już podpisaliśmy umowę z firmą i facet robi nam projekt, tzn zrobił już taki ołówkiem na kartce i został zaakceptowany ale jeszcze dostane projekt na email
kuchnia będzie biało - szara , białe meble i szare blaty. jutro jak załatwie z Karoliną rehabilitacje, dentyste i moze dermatologa (jak dam rade) .. to jedziemy pozamawiać sprzęt do sklepu... musimy kupić mikrofale , piec, płyte gazową, zmywarkę, automat , okap , zlew i baterie do zlewu bo wszystko będzemy kupować nowe.. niby mamy zmywarkę ale opchniemy ją za pół ceny komuś bo my wszystko kupujemy do zabudowy a ona jest wolnostojąca...
musze też coś zrobić z tym moim starym piecem.... i meblami z kuchni...
na dniach zaczniemy zbijać kafelki , musimy zabudować wejście do kuchni bo mamy dwa jedno od strony salonu a drugie od strony przedpokoju futryna bez drzwi - takie przejscie... kuchnia b.ędzie w kształcie litery U ...
mieliśmy kupić zwykłe meble wolnostojące ale S. się zastanawiał i jednak zdecydowaliśmy , że zrobimy tak jak planowaliśmy wczeniej... udało sie znaleźć firmę która wyliczyła nam za meble dużo mniej niż inne firmy...
ale z remontem przedpokoju i sypialni bedziemy czekać do drugiego urlopu Sebastiana we wrześniu bo bedziemy musieli trochę kasy nazbierać... może Seba swoje akcje sprzeda z kopalni .. zobaczymy...
Martalka jak tam idzie szukanie domku?????? oby Twoje nieodzywanie się wynikało z tego, że jesteś zajęta przeprowadzką...
Tibby fajny efekt z tymi pasami w pokoju , ja widziałam niedawno w katalogu taki pokój ale był urządzony "na marynarza" dla dzieci... i miał biało granatowe pasy... super to wygląda!
Kaczorek no Ty się musisz już brać za szykowanie dla córci do szpitala .. dobrze, ze widać koniec remontu
a jak się czujesz już na ostatnich nogach? pewnie plecy bolą i wymęczona jesteś tym remontem???
wisnia no to nieźle KArolka waży... mój Krystian waży 14 kilo , ale on ma 3 lata no ale każde dziecko inne .. mój Krystianek nie jest dużym dzieckiem.. on w ogóle jak na chłopczyka jest raczej taki przeciętny jak chodzi o wagę i wzrost.. a nawet powiedziałabym, że malutki....
kaczoreka jeszcze gratki za 9 okienko