Oprócz mojej teściowej nikt nie obstawiał chłopca.nie tylko ty tak myślałaś. W tej ciąży większość dziewczyn obstawiało że będzie u ciebie córciaAle moja intuicja od początku mówiła, że w brzuchu jest dziewczynka.
Oprócz mojej teściowej nikt nie obstawiał chłopca.nie tylko ty tak myślałaś. W tej ciąży większość dziewczyn obstawiało że będzie u ciebie córciaAle moja intuicja od początku mówiła, że w brzuchu jest dziewczynka.
No jak dla mnie to on już mały nie jest.Marcel jeszcze z maly zeby mu cokolwiek tlumaczyc, wie ze bedzie dzidzius
Oj nie zgodzę się.Uważam że z dziewczynka jest gorzej.Szczególnie sprawa ubierania .O matko u nas wygląda to strasznie.I nie chodzi tu o to że mała ubierać się nie lubi .Betina dziewczynka to żaden kłopot
Najbliższa kuzynka tez u nas taka zdolniacha i duma rodziny.Zaczyna bardzo wcześnie a teraz to już konkursy nie byle jakie wyrywa więc wierze ze masz się z czego cieszyć.Pochwale wam się znou moją córcią dziś zdobyła 3 miejsce w wojewódzkim konkursie plastycznym
Ja nie miałam tego w poprzedniej ciąży więc nie wiem jak to wygląda nawet.za każdym kłuciem, czy ciągnięciem, czy twardnieniem brzucha się strasznie denerwuję
Ojjj no nie dziwie się nerwów.Bo ty się martwisz że faktycznie dziecku coś dolega a ona sobie taki sposób znalazła by wyjść wcześniej z przedszkola.Muszę się pożalić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość