agnieszka01.04, moj maly tez mial kiedys taki problem i bylam z tym u pediatry i mowil zeby sie tym nie denerwowac poniewaz jak dziecko robi duzy stolec to te zylki sa bardzo delikatne w odbycie i popekaja przepisal mi taka mas ktora sie smaruje odbytniczo i pomoglo i jest wszystko oki zapytaj o taka masc
agnieszka01.04, nie ma sprawy ja tez sie wystraszylam tym ale mam naprawde bardzo dobrego pediatre i tez mnie uspokoil odczekalam z ty i jak mial jeszcze to poszlam jeszcze raz i wtedy zapisal ta masc do smarowania ale nazwy nie powiem bo nie pamietam
no właśnie bo to nie jest ciągle miała raz pózniej nic i tydzień minął i znów dlatego też myślę że to hemoroidy,jeszcze raz ślicznie dziękuję nie ma jak tiktak :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Wronka, właściwie to Zuzia teraz już dobrze słyszy. To było tylko chwilowe po przebytej chorobie - czy to możliwe? W razie czego zrobię wszystkie badania jeśli sytuacja się powtórzy - poprzednio miała po prostu zatkane uszy miodkiem - korki takie.