ciekawe jak misia sobie radzi w roli mamy. mogłaby coś napisać do nas.
Jenny, Gosia jak u was?
Ja zaraz uciekam na zakupy weekendowe, bo znów kolejne święto i w niedzielę sklep zamknięty jakikolwiek...
oooo super oferta chyba tez bede musiala skorzystac zwlaszcza z pampersow bo tego strasznie duzo idzieDziewczyny, byłam dziś w Biedronce i widziałam ofertę już od 23.05 i będą mega paki Dady pieluch 2-5rozm. w cenie 49.90zł/pudło. Im mniejszy rozm. tym więcej i tak np. Dada 2 jest 156sztuk!!!! Ja już powiedziałam M. że musi mi jechać po 2 i najlepiej 3. Bo 1 nie ma, a i tak najszybciej się skończą.
do tego będą jakieś wkładki laktacyjne Dada za 4.99/30szt, płatki i patyczki kosmetyczne dla Dzieci za 5,99/komplet i jakieś nowe chusteczki dla noworodków 5.99 czy 6.99 już nie pamiętam. Fajne okazje!!!
jeszcze nic nie postanowilismy bo pozyczyc nie mamy od kogo a tak jak sie chce odrazu znalezc nawet jakies uzywane za nie wielkie pieniadze zeby kupic to tez nie ma ofert i tak jestesmy w rozsypce bo Patryk coraz to bardziej nieznosny sie robi placze calymi dniami. pospi tylko chwilke i potem placz. najgorsze to jest to ze on jak spi to u niego sa to kimki krotkie czasem nawet do godziny nie dochodzi ja to juz czasem rece rozkladam bo naprawde nie wiem o co mu chodzi jestem bezradnaCo postanowiliscie z tym leżaczkiem?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość