karmie go czesto i wydaje mi sie czasem ze za czesto i dosc duzo zjada bo po 80 ml zdarza sie nawet ze po 90 ml do 130 ml
moja mama czesto jest tez u nas i sie nim zajmuje ale ostatnio musiala isc do babci sie nia troche opiekowac i ja z Patrykiem sama musialam sobie radzic i ciezko bylo jego placz czasem i mnie doprowadzal do placzu
spacerki sa ale moze nie takie czeste bo jak jest karmiony praktycznie co 3 godziny to ciezko jest tak non stop gdzies z nim wyjsc. 3 godziny to tak szybko uciekaja ze czlowiek nie raz nawet nie ma czasu nic zrobic. wczoraj to musialam wszystko w biegu robic bo co chwila sie budzil i plakal to go kolysalam we wozku to na chwile zasnal to ja korzystalam i szybko obiad robila czy na szybkiego sie cokolwiek umylam a juz nie bede mowic jak szybko obiad jadlam bo nie bylo czasu zeby wolniej cokolwiek robic. teraz ma cos problem ze zrobieniem kupki. wczoraj zrobil w ciagu dnia tylko 2 i to jedna po 16 a druga po 19. dzisiaj jeszcze nie bylo ani jednej kupki i tez placze bo tu by zrobil a nie moze wkladalam mu termometr do pupy zeby mu troche pomoc dalam herbatke koperkowa ale nic nie pomoglo na brzuszku go polozylam i tez nic tylko sobie baki puscil dwa takie glosne.
ja to najchetniej bym sie wyrwala na caly dzien gdzies i odpoczela od tego wszystkiego no i snu mi brakuje