Hej
u nas dzis jakas mala poprawa w zachowaniu Patryka. dzis o dziwno malo plakal i dal cokolwiek zrobic
dzisiaj tez leciala kupka za kupka wiec tez jest dobrze bo przynajmniej wiem ze nie boli go brzuszek i sie nie prezy i nie denerwuje. bylismy z mezem dzis z nim na dlugim spacerze a pogoda u nas taka pochmurna ale powietrze takie rzeskie wiec i Patrykowi pasowalo bo smacznie sobie spal
anza ja bardzo dziekuje bogu ze mam mame ktora mi pomaga bo gdyby nie ona to ja chyba bym sobie nie poradzila. wiem ze z kazdym problemem moge do niej walic jak w dym zawsze mi poradzi cos bo w koncu sama wychowala 4 dzieci. maz tez mi pomaga duzo ale wiadomo mama wie wiecej o wychowaniu dzieci niz my co dopiero poznajemy ten swiat.
My tez mamy usztywniany rozek ale na poczatku go nosilam w tym rozku a teraz jakos lepiej mi na poduszce go nosic jak juz trzymam go na rekach. w rozku nie raz spi ale strasznie on sie teraz wierci w nocy i wierzga nogami ze potrafi sie rozkopac nawet w rozku.
mamy w planach kupic bujaczek tylko czekamy na przyplyw gotowki...
Malgorzatka piekne to co napisalas!!!
ja mimo ze mam teraz ciezki okres to i tak mojego Patryka za zadne skarby bym nie oddala ani nie zmienila bym zdania co do bycia mama bo za bardzo go kocham
i mimo to jaki teraz jest ja zniose wszystko dla niego tak jak znosilam bedac w ciazy i podczas porodu.
tibby nic mi nie pozostaje jak dac rade
moze minie mu ten okres i tez sie zmieni
donatka kciuki za wizyte!!!
Mad wlasnie taki chcemy lezaczek bujaczek kupic tylko czekamy na kase bo teraz to tak krucha z kasa jest. zycie kosztuje i teraz duzo wydatkow jest na Patryka ze na taki zakup sobie w tej chwili od tak od zaraz nie mozemy pozwolic
moni nie karmie Patryka piersia tylko odciagam mleko i daje mu z butelki. modyfikowane mam w domu mleko w razie czego ale jakos nie bardzo chce mu je podawac bo ja swojego mleka mam w nadmiarze ! potrafie z dwoch piersi odciagnac 170 ml z czego Patryk zjada mi po 80 ml max 90 ml a ja praktycznie co 3 godziny odciagam mleko i tego melka tyle mi sie gromadzi ze nie raz wylewam do zlewu.
anade super ze juz znacie date tego zabiegu
ziolo my mamy w lozeczku taka melodyjke ktora czesto Patrykowi wlaczamy i wibracje tez sa ale nie raz zasypia przy tym a nie raz nie. .. wiec ciezko jest wyczaic czy on to lubi czy nie...