czuje że też Tobie żal i tak ja u mnie, może mała by szybciej to zniosła niż my mauśki!!to ograniczam cyca a w wakacje chce odstawic. tylko że ona tak to kocha.....
nawet wyparzony nocnik nie może być. W aptece trzeba kupić takie spejalne woreczki są dla dziewczynek i dla chlopcow i nad ranem sie zaklada i rano odkleja i mozna zaniesc mocz do labo. Pojemnik na mocz musi byc jałowy.i dziewczyny jeszcze pytanko - chce pobrać mocz małej do badania, rano wyparzyłam nocnik, umyłam ją i myślałam że zbierzemy siku, ale najpierw kupka poszła, więc nie wyszło, tak czy inaczej myslicie że jak wyparze ten nocnik to materiał do badania będzie ok? kto robił juz mocz u takiego maucha?chłopcu można jakoś złapać bezpośrednio do pojemnika a dziewczynce?
wiesz ja uważam że nawet roczne powinnyśmy zrobićChyba nie jesteście złe?
ja też zapas pampersów mamale jak skonczy się Nam zapas pampersów to chcę wypróbować te dady
biedaczekale przewód moczowy prawdopodobnie do przeszczepu i nie wiadomo co z nerkami
superale tak to od 3 dni nie karmię Kajka w ogóle tego nie odczuła
ja z Tomkiem miałam do ucha termometr porażka za każdym razem inną temperaturę wskazywałbył niewiarygodny, ale może teraz sa jakieś lepsze????polecicie coś?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość