Lala jeżeli płaciliście to trzeba było pisma słać, nie płacić drugi raz. My mieliśmy też podobną sytuację, ale do tej pory pisałam, że w końcu z prawie 1000 zł zrobiło się 20, bo podobno tak różnica była i to już mogłam zapłacić. Oj miałam się z pewną firmą.
A z tym wezwaniem jak bardzo nie chcesz to możesz zaświadczenia od lekarza, że talkie nerwy w twoim stanie nie są wskazane (ale jeżeli prywatnie chodzisz, bo państwowo podejrzewam, że nie zechcą wypisać). Ale przynajmniej to że malutki bryka pewnie poprawia Ci humor

Leonka niedaleko morza mieszkałaś? To może ja Cię odwiedzę

Jenny napisz co słychać?
Edulita zaglądaj do nas.
Ja się przeziębiłam i to chyba nieźle, katar non stop płynie z nosa, kicham i kaszleć zaczynam do tego ból głowy - juz 3 dzień dzisiaj będzie - nie podoba mi się to! W niedzielę robimy urodziny Poli, torcik i grill, tym razem na szczęście nie będzie za dużo osób tylko coś koło 12, bo u nas zawsze mega duże imprezy wychodzą, a mi jako,s średnio uśmiecha się spędzić 2 dni w kuchni. Poza tym dostałam wczoraj skierowanie na USG brzucha Poli, musimy sprawdzić dokładnie czy na pewno nic się nie dzieje poważnego w związku z tymi jej bólami, bo to trwa już ponad miesiąc.
No i sie pochwalę, byłam na szkole rodzenia - fajnie było,ale ludzi masa no i 4 babki bez mężów, w tym ja

Miłego dnia życzę, zmykam !