Ja już chyba kiedys wspominałam, że u nas damian miał być dziewczynką, a Mila chłopczykiem? Ja poznawałam stadium cyklu po objawach. :P
Fajnie mieć w domu dziewczynkę.
Mimo, że Milena woli np. bawic się klockami niż lalkami. Nie cierpi gumeczek i spineczek! Na hasło "zobacz jakie spineczki z kwiatkami, kupić ci?" zawsze słyszę dostadne "nieee!"
Przekonałam ją jedynie do materiałowek opaski, bo powiedziałam, że to taka "czapka na wiatr"
A ona czapki kocha. najlepiej takie ze szrekiem, hehe z daszkiem, albo bluzy z kapturem, i obowiązkowo kaptur na głowę.
Spódniczki uparcie z siebie zdziera
Ale herbatkę wypije tylko z fioletowego kubeczka, nie ma mowy o zielonym
Myślę, że jak pójdzie do pkola, to trochę dostrzeże, że nie same facety ;) na tym świecie. Chociaż tutaj już od 3latków uniformy są wymagane. Ale dziewczynki mogą zakładać np. sukienkę w kolorze szkolnym, albo polo szkolne, i czarną spódniczkę.
Do do malowania się dziewczynek... poczekajcie na Komunię
Powiem Wam, że mam problem z Jaśkiem.
Śpi ze mną w wyrku, już nawet łóżeczko złożyłam i schowałam, bo serio, szkoda miejsca
Nie karmię już w nocy, więc do rana śpi. Kwestia tylko by zasypiał u siebie, nie u nas.
Nie wiem czy czekać, aż podrośnie (ze 2-3 mies) i dać mu już łóżko normalne, tylko mniejsze (np ikeowskie z bariereczką- akurat takie mamy), czy co...
W nocy czasami klepie klepie, aż się "doklepie" i mnie znajduje