To nas obok kapelusza :)Mad ja tak patrzalam za toba
Madleine moze siedzielismy gdzies kolo siebie. Nas desz zastal kolo minizoo
Gosia to było laserowe wybielanie ale coś to do nonono było bo nic nie dało... oczywis cie nie mam żółtych zębów jak małpa -D ale wygrałam to na FB i to były 3 zabiegi po 15 minut pod lampą i zel na zęby.... ale u mnie szału nie ma u bratowej też nie..... no ale darowanemu koniowi....A co to za wybielenie? Jaką metodą? I działa? Ile ma być zabiegów?
O rany Bratowa czyli matka dziecka Twojego brata? Może specjalnie to zrobiła?Ostatni raz robilam kilka dni przed slubem i robila mi to moja bratowa ( asystentka stomatologiczna) i tak mi poparzyła dziąsła,ze jeszcze dzien przed slubem mialam nad górnymi jedynkami wielkiego krwiaka.Myślałam,że się zapłacze...ale kupilam taka masc i troche zeszło...
tfu tfu szwagierka mialo byc,siostra od męża.Nie wiem czy specjalnie wcale bym sie nie zdziwila bo Kamilowi tez robila i jemu nic nie byłoWitam:)
O rany Bratowa czyli matka dziecka Twojego brata? Może specjalnie to zrobiła?Ostatni raz robilam kilka dni przed slubem i robila mi to moja bratowa ( asystentka stomatologiczna) i tak mi poparzyła dziąsła,ze jeszcze dzien przed slubem mialam nad górnymi jedynkami wielkiego krwiaka.Myślałam,że się zapłacze...ale kupilam taka masc i troche zeszło...
\
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość