Martuss dziękujemy:)
jak tam Rasperek? nadal cos go boli?
Milutka co tam u Was? pozdrawiamy i miłego weekendu:)
Juz jest lepiej dziekuje,juz ladniej spi w nocy,dzisi wstal o 9.30 taki zadowolony i wyspany.jak tam Rasperek? nadal cos go boli?
Dziekujemy,i tak jak mowisz caly czas sie urzadzamy,narazie mam sypialnie zakonczona,jeszcze okno umyc,no i cala reszta mieszkania doprowadzic do porzadku,choc juz coraz mniej pakunkow do rozpakowywaniagratulacje mieszkanka!! pewnie nadal sie urządzacie?
my juz po przeprowadzce,zycze cierpliwosci i sil w Twpjej przeprowadzce.Martuss a jak twoja przeprowadzka/.
no prosze jak szybko,super.Mamy 7 ząbkow! raczkujemy i zaczynamy siadac samemu i wazymy 8400 :P
ja tak bardzo walczylam od poczatku zeby go karmic piersia ze teraz sobie nie wyobrazam zeby przestac,narazie nic sie nie pogarsza,wiec nie rezygnuje z piersi.ja jednak jeste za karmieniem z butli lepsze i wygodniejsze jak dla mnie
ale fajnie sie macie,my lecimy do Polski w sierpniu juz sie nie moge doczekac!!Już w weekend jedziemy na urlopik na wieś do rodziców, ciesze sie bardzo:)
ale maly akrobata.kreci sie w kółeczko i pełza sobie, w lóżeczku urządza wygibasy i głowa ląduje w nogach
Dziekujemy.MArtusss chłopak zuch duzy :) i jakie wloski czarnulek
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości