Aniula
Śmigam już bez trzymanki po forumku

Re: Letnie dzieciaczki 2012

29 cze 2013, 15:52

hej ale tu pustki no nic to wklejam filmik i uciekam dzis u nas nareszcie pogoda dziewczynki juz lepiej katarek przechodzi :ico_sorki: mamy tesciowa na weekend wiec uciekam bo glupio tak na kompie siedziec pozniej zajrze moze ktos sie pojawi????? filmik sie wgrywa niedlugo wstawie kurcz e jak to wszystko dlugo trwa :ico_noniewiem:

Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

29 cze 2013, 21:38

Witajcie u nas faktycznie popołudniu zrobiła się pogoda więc wybralismy się na spacer, wzieliśmy chrzestną Marysi z pracy z i też z nami poszła przy okazji kupiła pieluchy i 2 packzi mokrych chusteczek. Zawsze to oszczednośc dla rodziców. Zastanawiamy sie nad wakacjami.... planujemy jechac na dzien lub dwa do Szczawnicy, Krynicy i Zakopanego zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Chcialam was zapytac jak sie waszym dzieciom podoba w zoo? Chce sie wybrac z Marysia tylko czy nie jest jeszcze za mała> Drugie pytanie mamy plage komarów co dla takiego maleństwa???

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2013, 22:39

Aniula i gdzie ten filmik?
Ja teraz mało na forum jestem bo ostatnie dni w domu. No ale z pracy będę zaglądała więc się nie martwcie. :-D

Mamusia ja używam bros różowy
mam i w płynie i w płytkach. Na górze płyn w ogóle go nie czuć na dole płytkę i czuć ją
Obrazek
Chcialam was zapytac jak sie waszym dzieciom podoba w zoo?
Maksio nie był i jakoś nie spieszę się by go zabrać. znaczy zabiorę ale tylko przy okazji jak np Tomka będę chciała brać. Bo wg mnie za mały jeszcze.
planujemy jechac na dzien lub dwa do Szczawnicy, Krynicy i Zakopanego
fajnie że macie takie super miejsca tak blisko :ico_brawa_01: oby wyszły plany :ico_sorki: :ico_sorki:
u nas wszystko zależy od pieniędzy. Jak będą to może we wrześniu na parę dni gdzieś wyskoczymy, Paweł będzie miał wtedy urlop. No zobaczymy. Nic nie planuje.

Aniula

30 cze 2013, 11:27

kurcze cos namieszalam ale moze ten link bedzie ok https://plus.google.com/u/0/11691803298 ... Aov4Ag6koL

Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2013, 11:33

hej dziewczyny,ale tu pustki.
U nas po staremu,pogoda dzisiaj do ... wiec siedzimy w domu.Zaraz zabieram sie za prasowanie.
Pewnie wiekszosc z Was widziala na fb,ze scielam wlosy :-)

Awatar użytkownika
Qanchita

30 cze 2013, 17:27

U nas pogoda jesienna :ico_zly: Zimno i wieje strasznie :ico_olaboga:
Widziałam:)
Ładnemu we wszystkim ładnie:) A jaką masz długość? Jak zaczesujesz do tyłu to nie widać.

Awatar użytkownika
Madleine

30 cze 2013, 17:37

U nas pogoda jesienna :ico_zly: Zimno i wieje strasznie :ico_olaboga:
Widziałam:)
Ładnemu we wszystkim ładnie:) A jaką masz długość? Jak zaczesujesz do tyłu to nie widać.
Jakbym zaczesala do przodu to mam do brwi :P

Awatar użytkownika
Qanchita

30 cze 2013, 23:01

Madleineto rzeczywiście zaszalałaś:D

A ja w piątek się bawię :ico_brawa_01:
Nowy właściciel firmy zaprasza na konferencje i imprezę na Politechnice Warszawskiej :ico_brawa_01: Będzie z tysiąc osób, koncerty....impreza na całego i nocleg w Hotelu Marriott :ico_szoking:
Tylko mąż zniesmaczony :ico_haha_01:

Tośka_30
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 lip 2013, 11:22

Quanchita, ale zazdraszczam...

A u nas chorobowo- ja mam mega przeziębienie, a Marcelka zapalenie oskrzeli :( a już 3 miesiące był spokój

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

01 lip 2013, 11:46

Hejka :-)

Qanchita też zazdraszczam!!!

Madleine widziałam widziałam i tak jak Qanchita "ładnemu we wszystkim ładnie" !!!

Gosdia ale super wyjazd mieliscie!!! Mam nadzieję ze Nasz tez będzie udany!!! a to już za miesiac :ico_szoking: :-D

W ogóle to przyszłam się pochwalić czego moje dziecię się dziś nauczyło :ico_szoking: sama wchdoz\i na sofę i staje pr\zy szafkach tyle że one nie mają uchqwytów :ico_szoking:
no i 21 lipca wyprawiamy Kajce roczek :ico_brawa_01: i teraz moje pytaqnie!!! każdy pyta mnie jakie prezenty a ja żywcem nie wiem co... juz tyle ma zabawek ze głowa boli ale ubrań nikt nie kupi... po za tym też ma masę :-D doradźcie jakie zabawki dla Kai pchacza jeździka ma.... ja myślę takie duże klocki bo ona uwielbia klocki take plastikowe na wcisk... ale nie wiem co jeszcze.... myślałam o tym rowerku 3 kołowym.... powiedzcie sprawdza się? ma któaś? zachwycone dzieci?
Ania, Marta co dostały Wasze córeczki?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”