karo-22 czyli mnie trochę uspokoiłaś z ta ospą tylko że jeśli chodzi o Oli to i tak ospy się boje bo ona może ją ciężko przechodzić jest dzieckiem z podejrzeniem astmy wiec musimy uważać na takie choroby ..zaszczepimy ją i tak i tak a co do sczepiań na grypę to czytałam że w ciąży jak najbardziej szczepić się byle nie w pierwszym trymestrze wiec nie wiem chyba po prostu zapytam lekarki u mnie w pracy to szczepienie akurat mam za darmo wiec mogłabym skorzystać ....a właśnie jeśli chodzi o grypę to w zeszłym roku moja córka zachorowała akurat w grudniu i ja się zaraziłam okropnie przechodziłam bo oczywiście do pracy chodziłam i zapalanie oskrzeli dostałam no wychodziłam z tego miesiąc bo potem jeszcze zapalenie zatok masakra jakaś no a potem mojego Emila zaraziłam i znowu od nowa epidemia na dwa miesiące wiec wolałabym tego uniknąć w tym roku
No i brawa dla synka za sprzątanie ,moja niestety już tak chętnie nie wyrzuca zabawek, wręcz wyciąga mi z kosza po kryjomu jak robimy porządki sprzątam jak jej nie ma i tak nie pamięta wszystkich zabawek
Koroneczkaczyli jeszcze do pracy chodzisz??a jak długo masz zamiar?? jeśli mogę spytać oczywiście Crossa a o czym to??bo się nie orientuje?? Chętnie bym przytuliła jakąś fajną książkę