A ja szczęśliwa bo byłam u ginka i wszystko jak najbardziej oki

Ja wczoraj oglądałam " Sex w wielkim mieście 2" i mimo, że uwielbiam usnęłam jak dzieckoThe Doors mi wynalazł
SuuuuperA ja szczęśliwa bo byłam u ginka i wszystko jak najbardziej oki
Mmmm uwielbiam- moje ulubione ciasto! Poproszę o przepismusze się pochwalić ze drozdzowka wyszla pierwsza klasa,polowa zjedzona w ciągu godziny po wyjeciu z piekarnika
Musisz być twarda i nie dać dzieciakom wejść sobie na głowie, To minie, ale dziecko musi się nauczyć kiedy postępuje źle. Ja jestem bardziej miękka , ale mój K twardo podchodzi do Maksia i widzę,że przynosi to rezultaty, jego po prostu bardziej słucha.Paulina82, pewnie masz rację z tym, że ten bunt jest przejściowy, co nie zmienia faktu, że moja mała doprowadza mnie do rozstroju nerwowego A żeby było jeszcze weselej, to Piotrek coraz częściej te niepowołane zachowania małpuje z wielką pasją
Nie przejmuj się, macica się rozciąga, a czasem bywa to bolesne, przejdzie. Też miewam te bóle, ale raczej po bokach, chociaż teraz już mniej. Powiem Ci, że w pierwszej ciąży częściej mnie tak bolało, i też się bardzo denerwowałam ale lekarz mnie uspokoiłKoroneczka powiedz mi czy ty czasem odczuwasz takie delikatne skurcze bo ja nie bardzo wiem co to jest pojawia się nagle ból w dole brzucha nie jest jakiś mega wielki ale wyczuwalny i po chwili znika ,wprawdzie mówiłam o tym lekarce ale powiedziała że jeśli nie są jakieś silne to normalne jednak trochę mnie to martwi dzisiaj dwa razy już tak miałam ,pytam Ciebie bo jesteśmy miej więcej w tym samym tygodniu.....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość