misia bardzo sie ciesze ze brat sie zgodzil
super ze Wam tak rodzice meza pomagaja w tych czasach to powiem Ci ze trudno jakos samemu nawet czasem dac sobie rade bo czasy mamy jakie mamy niestety ale ludzie tylko narzekaja bo taki mamy rzad ktory nie umie nic zrobic zeby ludziom bylo lepiej tylko robia tak ze jest gorzej
moj Patryk tez juz rozpoznaje ludzi i jak kogos nie zna za dobrze to zawsze robi taka podkowke z buzi i odrazu na placz sie zbiera... czasem cos juz zaplacze wtedy a czasem tylko sie skrzywi... my go wszedzie ze soba zabieramy do kazdego zeby wlasnie ludzi poznawal zeby potem sie nie bal... ostatnio taka sytuacje w domu mialam ze maz siedzial z Patrykiem a ja w tym czasie sie kapalam i mnie tak Patryk z dobre pol godziny nie widzial i mojemu mezowi tak zaczal marudzic i plakac ze sam nie wiedzial co zrobic a jak tylko ja sie pokazalam w pokoju i mnie zobaczyl odrazu usmiech od ucha do ucha bo mame zobaczyl
siostra mi mowila ze chlopcy to takie przylepki mamusi sie robia takie cycusie, pieszczochy i wlasnie ja juz to powoli dostrzegam... moze byc wiele osob wokol niego a on i tak patrzy na mnie i do mnie grucha i sie smieje.
kaczorek super ze u Was wszystko dobrze
wpadaj do nas czesciej z nowinkami
waga Marysi fiu fiu piekna po 6 tyg.
mleczko mamusi sluzy
Macie zdjęcia bliźniaków forumowych ? Mamusie podesłały ? Wrzucać, wrzucać
donatka wrzucila fotke Mikolaja na FB
a
tibby to sama pewnie tez wrzuci jak bedzie chciala
Malgorzatka,
jenny,
ziolo co u Was ? jak minela nocka?
anza nawoluje Cie kochana
odezwij sie czy dalej jestes 2w1 czy juz tulisz malenstwo???
A co u reszty mamusiek?
anade,
Mroweczka ,
shiva ,
sosna
BrodzikowaMama jak Ty sie masz ? tez juz dawno do nas nie zagladalas