Jesteś twarda, bo ja po przjsciu z pracy przystawiam do piersi Ja tez czuję , że nie mam takiego nawału pokarmu jak wcześniej.Dałam 150ml zjadł w sumie mogłam dać więcej, potem o 4 rano się obudził dałam cycka na chwilę by nie płakał a ja robiłam mleko znowu zjadł 150ml a potem jak wychodziłam do pracy o 6:30 dałam mu mleko i zjadł z 80ml. W cyckach czuję że coraz mniej i się kompletnie nie najada.
ja jestem moderatorem na tym wątku więc mogę bez problemu przenieść cały wątek. Dajcie znać kiedy czy już.Da się przenieść wątek, admina trzeba poprosić. Może moni26 coś wskóra, albo Gabi :)
ale to żadna twardość. Maksio się nie rwie do cycka. Dzisiaj np przystawiłam bo tak mnie pierś bolała mimo że odciągałam w pracy ale z tej piersi ostatni raz jadł o 22 więc o 18 już tak bolała no ale i tak zbytnio nie chciał. A dzisiaj jak go usypiałam na noc to był zły bo w cyckach mało mleka i się złościł i nie zasypiał. Zrobiłam mleko nie chciał z początku ale w końcu załapał i zjadł mam nadzieję że już niedługo i w ogóle nie będę dawała cyckaJesteś twarda, bo ja po przjsciu z pracy przystawiam do piersi
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość