Dziewczyny, mam pytanie:
Trochę zamiera nas zamknięty wątek lutowy, niewiele się tam teraz dzieje, mało kto piszemy a jeśli już to niestety zdawkowo i szkoda by było, żeby się "marnował' skoro już jest.
Może jak już urodzimy to się na niego przeniesiemy (albo i wcześniej jak chcecie)- będą dwa wątki na jednym- ten nasz lutowy i nasz wiosna-lato?
Można album zrobić i nikt "obcy" nie podglądnie oprócz tych co są na wątku, wiadomo.
ja troche jeszcze nie obeznana w tym forum jestem i nie wiem ktory to jest ten watek ale z wasza pomoca mysle ze jakos sie odnajde

w sumie to ja tez nie mam nc przeciwko

gdzie Wy bedziecie tam i ja pojde hihi
misia super ze maz bedzie miec w sierpniu urlop bedziecie sobie razem spedzac czas.... mojemu mezowie juz nie wiele tego tatusiowego zostalo a czas tak szybko ucieka i znowu pojdzie do pracy a my sami zostaniemy ... szkoda troche bo fajnie jest tak razem spedzac czas.
nikt o Tobie kochana nie zapomnial

ja caly czas mysle co tam u Ciebie i Milenki

dzieci czasem maja ciut wyzsza temp. takze obserwuj Milenke mimo to i mierz co jakis czas temp. jakby sie podwyzszyla to idz z nia do lekarki nie ma co bagatelizowac tego bo to jest malenstwo.
fajnie ze masz taka sasiadke z ktora mozesz spedzac czas jak meza nie ma w domu. ja niestety nie mam.... a moje kolezanki to wszystkie pracuja a jak nie to maja juz swoje rodziny i tak nie chetnie sie chca spotykac albo nie maja dzieci i tez czasu wiecznie nie maja... dobrze ze mam siostre to z nia czasem sie spotykam i idziemy gdzies na miasto. ona ma synka 4 letniego i teraz drugie w drodze coreczka Malgosia takze jak juz bedzie na swiecie to bedziemy ze swoimi dzieciakami na placu zabaw siedziec razem
tibby czasami sobie mysle ze blad zrobilam nie kupujac tych nakladek na sutki

moglam sprobowac i ja tego sposobu zeby patryka karmic piersia a nie bawic sie w odciaganie
no ale juz za pozno trudno...
jenny 
za 8 okieneczko