No widzisz Madleine :)
brawa dla Marcinka
wiesz nie ma za co podziwiać nie mam wyjścia. Zawsze robiłam analizy po angielsku ale miałam kogoś nad sobą kto by sprawdzał ten angielski. A teraz nie ma nikogo nade mną wszystko na mojej głowie. Do tego muszę mieć duży kontakt z siecią a to wszystkie maile po angielsku no i jeszcze myślą by mnie na szkolenie do Londynu dać dlatego nie mam wyjścia muszę zacząć porządnie się go uczyć. Dzisiaj byłam na pierwszych zajęciach i zadowolona jestem fajna babka, uczyła mnie w liceumGosia podziwiam za ten angielski... tak długo pracujesz i jeszcze Ci się chce
Aha pierś ostatnio dostał w niedzielę w nocy Piję szałwię na zmniejszenie pokarmu i super działa
Ja zawsze to u siebie widzę, że jak mam więcej na głowie. Dom praca dzieciaki ( teraz dwójka) i inne obowiązki to jest tak zdyscyplinowany i wszystko jest super zorganizowane i chodzi jak w zegarku.ale powiem wam że im więcej ma człowiek na głowie tym więcej może robić.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość