Byłam dziś sprawdzić wynik moczy ale wzięłam też ją bo od 3 dni wieczorem przed położeniem spać mówiła mi i płakała bardzo że boli ała i pokazywała paluszkiem że tam na dole.Nic tam nie widziałam ale stwierdziłam że skoro idę to wezmę ja by to skontrolować i mieć pewność. Na szczęście wszystko jest dobrze z te bóle to prawdopodobnie jej wymyślone coś , bo jeśli by ja bolało to by bolało i za dnia a ona tylko wieczorem mówiła ała.Mocz ok tak że dobrze jest .Daj znać co tam u Lilusi słychać, co pani dr powiedziała
No to malusio.Ja mam już 5 kg a jestem 5 tyg za tobą.Ostatnio tyje szybko i boje się mojej końcowej wagi.Przytyłam już prawie 7 kg
No mam raczej unikać jej noszenia tak mówił ,ale wiadome jest ze takie dziecko jeszcze tego czasem potrzebuję .Nosze ją w miarę możliwości jak najmniej ale jak na razie nic się nie stało.Twoje Lilusia jest najmłodsza coś lekarz mówił przy tej ciąży w kwestii noszenia jej na rękach
Ty żartujesz sobie że przytyłaś 6 kg??lala - ja do tej pory od początku ciąży podobnie 6300![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość