witaski
Moja Malizna jeszcze śpi a śpi standardowo od 24 i pewnie punkt 10 właczy sie syrena
Wczoraj dostałam becikowe całkiem z zaskoczenia

alez sie ciesze
i chyba @ dostałam bo wczoraj jak sie kładłam do leciała żywa krew włozyłam podpaske a dzis póki co lekko krwawie zobaczymy czy sie rozkręci i czy to wogóle @
u nas chłodno i słońca jeszcze nie ma hmmm no i musze wymyslec cos na obiadek,wiec Milene zabiore od razu na spacer i zrobie jakieś zakupy bo w lodówce u nas swieci
jenny, dziekuje kochana no tak sobie wyglądamy

i za 32tc skończony widzisz po malutku do przodu

juz jest coraz lepiej BRAWO !
MonikaAA No wyglada,wyglada na starszą,ale mnie tez to martwi,że sie za szybko rozwija bo już chce siadać

ogląda sobie jak "stara" telewizje najlepiej nie bajki a vive,albo wiadomości rozumie wiele słów..np odkaszlnij "katarek" i ona to robi,trzyma sobie sama butelke z piciem,wie gdzie jest jej "miś" albo,że tatus w pracy ehhh moim zdaniem to za szybko i martwie sie normalnie
tibby za 2 tyg Tomaszka

czas na prawde leci i teraz szybciej nizeli w ciąży byłaś masaakra

ja tez w krochmalu wykapałam wczoraj Milene bo tez juz sie jej robiła jakas wysypka na buzi...
Milenka ma twoje oczy? Tak mi jakos na pierwszy rzut takie skojarzenie przyszło.
cieżko stwierdzić

myśle,ze po mężu ma bardziej te oczka chociaz on ma podobne do moich to może masz racje
ziolo Nooo nareszcie super! kochanie bezbolesnego porodu Ci życze daj z siebie wszystko :ico_buziaczki_big:
pobudki co 2h,
Na samym początku Milenka tez sie w nocy budziła co 2 godziny