tez czytalam ze sa rozne opinie na temat tych laktatorow. dlatego nie ma co sie w sumie sluchac i czytac tego co inni mowia bo kazdy ma inne piersi i jednoego moze bolec jak odciaga innego nie. jak sie nie sprobuje samemu to czlowiek sie nie dowie.Ja Ci powiem, że nie wiem od czego to zależy z tymi laktatorami.
Czytałam opinie o tym moim b.o. i ponad 90% jest negatywnych- że nie odciąga efektywnie, jest głośny i ..bolesny dla piersi. To samo mówila siostra i koleżanka.
No ja już nie wiem- może rewelacyjnie jakoś nie chodzi cicho, nie odciąga szybko-fakt ...ale bolec mnie nie bolało, albo nie pamiętam.
Ja za mojego dałam około 180 zl ale to było 5 lat temu, wcześniej miałam zwykły apteczny ręczny szklany za 20 zł ...i tym to się dopiero odciągało szybko, sprawnie...ale mi się potłukł.
Idę o tym Twoim poczytać.
A teraz jaki masz?
*
Ja w tej chwili mam reczny z BabyOno maz mi kupil za 44zl zaraz po wyjsciu ze szpitala zebym mogla sobie brodawki wyciagnac ale to i tak nie dalo zbyt wiele bo Patryk i tak nie umial ich zlapac bo one sa dosc twarde jakies takie te moje brodawki