hej
u nas tez dzis juz troszke chlodniej od rana wieje chlodny wiaterek

chmury jakies sie nachodza wiec chyba cos na jakas burze sie zapowiada... moj maz wlasnie poszedl z Patrykiem na spcer a ja korzystam i weszlam chwile na neta ale zarz ide pod prysznic bo po nocy cala sie kleje

Moj Patryk ostatnio cos malo je na noc chyba przez te upaly. wczoraj po kapaniu zjadl tylko 60 ml i zasnal tak pieronem przy butli ze w szoku bylam... wiecej juz nie chcial zjesc i co najlepsze budzilam go zeby jeszcze troche zjadl ale nic go nie ruszalo! moglam stawac na wlosac trzesc nim a on i tak nie nie obudzil

wiec juz wiedzialam ze znowu bede w nocy musiala go karmic i tak bylo o 3 dalam mu mleko bo glodny sie zrobil. w poprzednia noc to samo bylo zjadl po kapieli tylko 100 ml a o 2 w nocy musialam mu dac mleko. w ciagu dnia dopomina sie czesto teraz mleka bo pic mu sie chce a herbatka gdzies mu nie podchodzi to juz wole czasem dac mu to mleko i niech je moj skarbek i z tego wlasnie sie robi taki puculek

moj maz sie smieje ze bedzie grubasek z niego jak tyle bedzie jadl mleka ale jak na moje oko wlace gruby nie jest i nie bedzie. raczej zapowiada sie ze bedzie chudzina z niego heheh po mamusi
tibby czemu nic sie nie chwalilas ze mialas urodzinki

spoznione ale szczere Wszystkiego najlepszego :ico_prezent:
oby bol piersi szybko minal i zeby temp. Cie juz nie meczyla
Moj Antoni pije po 100ml I budzi sie co 3godz. Ja wlasnie mleko odciagam.
to duzo Ci zjada mleka

dopiero kilka dni ma Anthony a juz tyle je

moja polozna to by byla pod wrazeniem wielkim... bo jak moj Patryk majac 2 tyg. jadl mi po 90-100 ml to byla w szoku