hej dziewczynki!
Ale upał mamy cooo,żadko siedze na kompie więcej na telefonie coś doczytuje,bo poprostu wole spedzić ten czas z Mileną i mężem,ale,że teraz Milena śpi i mąż mamy wszystko porobione w mieszkanku po spacerku jesteśmy to zasiadłam
Moja Milena to już dość długo ma pory snu praktycznie takie same 1 w nocy mleczko 150ml i śpi nieprzerwanie do 11 rano jest koło mnie bo spi w wózeczku takze ja jestem w poczekaniu gdyby płakała,ale takto nie budzi się w nocy dopiero o 11 rano i wtedy znowu 150ml melczka potem o 14-17-kąpiel przed 20 o 20 mleczko i znowu o 1 w nocy plus w dzień drzemki godzinne np z 3 razy na spacerze zalezy,albo śpi,albo oglada wszystko wokoło nie płacze.
anza bardzo mi przykro kochana z powodu mamy,wiem jak się czujesz bo ja już nie mam ani taty ani mamy
ziolo prześliczne zdiecia rozczuliłam sie normalnie
a co do nocek,kochana Milenka tak samo miała co 2,2,5 godz sie budziła ja po miesiącu juz wybuchłam bo nie dałam rady,ale wprowadziłam rytuał i sie nie wiem jakim cudem nauczyła przesypiac nocki jak miała z 15mies
jakos tak,takze kochane jeszcze troszke i bedzie juz wam lzej
tylko fakt ja karmie butlą to jest troszke inaczej
Monika świetny ten tatuaż Twego mężnego będzie pamiątka
i fajnie,że laktator elektroniczny bedziesz miała zawsze to już lżej o wiele i szybciej może
a Patryś to juz mały gentelmen
Tibby ciesze sie,że z Twoją piersią lepiej
a co do Twgo dnia ja byłam przekonana,ze masz urodziny
no to złozyłam ci na FB
ale nieszkodzi na imieninki życzenia tez się należą
Donatka to raczej od mleka,nasza pediatra mówiła,że to od tego,ze czasem smoka brałam do buzi i dawałam Milenie,ale potem jednak to mineło bo zaczełam wlasnie przemywać języczek jej wodą przegotowaną i mieneło..
hej Małgosiu
a co u jenny?