Mamusia, mała jurocza:)
A my już rozinstalowani, okolica urocza i jest piękna burza z 23 stopnie
Marcinek juz nie chce wlasnie zeby go trzymać,sam sie odrywa i idzie,ale musi miec cel mnie albo kamila inaczej nie ruszy bo sie boi,albo mu sie nie chce - nie wiem :) Chociaz dzisiaj sam już łaził po mieszkaniu do kotów i zabawek więc jest postępMarcinek podobnie jak Marysia ma z chodzeniem - ona biega jak się ja trzyma chociaz za 1 reke, a sama chodzi jak sie rozpedzi i zapomni. Normalnie porusza sie trzymajac scian, ,moich spodni czy kogos palca
Marcinek bardzo lubi raczkować,chociaz ostatnio chodzi jak pając,z wyprostowanymi nogami zeby kolanami podlogi nie dotykaćTo masz szczęscie że chce raczkować moja lalunia tylko na pionowo chce chodzic (raczkowanie poszło w las...)
ja z kolei bardzo zadowolona jestem. Jak ktoś się pytał to mówiłam ubranka. No i dostałam ubranka i pieniądze, od mamy pieluchy - 4 opakowania, chodzik - wyraziłam zgodę jak skończył roczek szkody mu nie zrobi już zabawki no i też pieniądze jeszcze dołożyła.Co do prezentó na roczek to nawet mi nie mówice bo my dostalismy zero kasy i 5 jeżdzików... ;/A myslalam,ze impreza sie choc troche zwróci no ale coz...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość