Nie wiem czym się różnią te pieluszki. Ja miałam tylko tetrę zwykła i służyła do wszystkiego.Te kolorowe z obrazkami nienawidziłam bo po krótkim czasie brzydkie sie robiły.1. Pieluchy tetrowe 10 szt (białe) Pieluchy flanelowe 5 szt
Sól fizjologiczna do przemywania oczu
Ja kupiłam właśnie 2.Jeden mniejszy z Drewexu (do dziś jak nowy jest mimo że używany dużo) a drugi większy (wpisz sobie w allegro kocyk LOVI) są różne rozmiary ja mam duży największy , są dwustronne i bardzo dobre jakościowo.Teraz mała go uzywa gdy sa chłodniejsze noce .2 kocyki polarowe/ 1 z mikrofibry
U nas nie kazali niczym smarować pępka więc nie kupowałam.Octanisept
Frida super rzecz ale te wkłady nigdy nie używałam bo wtedy bardzo ciężko się ciągnie.Choć może dziewczyny używały je.Frida z wkładami
Termometr z miękką końcówką
Patyczków tego typu nie powinno się wcale używać do uszu .Patyczki do uszu z ogranicznikiem
Balsam Nivea Baby
Ręcznik miałam i mam nadal jeden .Drugi zupełnie zbędny dla mnie.Ręcznik z kapturkiem 2 szt
Termometr do wody
Nie kupiłam bo stwierdziłam że jeśli będą potrzebne to kupię .Na szczęście obyło się bez.osłonki na piersi rozm s
To moja ma tak z poduszką. Długo nie miała jej bo zalecają by dziecko na płaskim spało a teraz gdy już ma malutka płaściutka to ja wywala jak tylko się kładzie,albo nakłada na buzie.Marcel od malego lubil spac bez przykrycia i tak mu zostalo do tej pory, koldre ma tylko do ozdoby
Kocyka używałam prawie do roczku .Kołdra za duza i dziecko ginie pod nią.jeśli kołderka nie to czym wtedy przykrywać dziecko kocykiem? kupić śpiworek?
Ten sam mam.ja mam termometr ten i sprawdza sie rewelacyjnie ...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość