witaski
Misia, ale piękna dziewczynka z twojej córeczki! Jaki gustowny kapelusik
dziekuję , dałam za niego aż 2 zł! był tak śliczny,że musiałam Milenie zrobić zdięcie w tym kapelusiczku
MonikaAA co do kleiku kochana to zanim brzuszek sie przestawi na kleik to minie pare dni ja dopiero teraz widze,ze Milena w dzień jak zje o 11 kleik to o 15 dopiero kolejne karmienie,a jak wprowadziłam ten kleik to nie wytrzymywała mi tak,teraz o 21 jadła kleik i bedzie spała pewnie do 1:30 potem 180ml samego mleczka i śpi do 11 rano i nawet sie nie obudzi,wczoraj wyjatkowo obudziła się o 9 rano więc jadłysmy o 9 a takto punkt 11 jemy dopiero,mam nadzieje,że jednak kleik pomoże
ziolo Jestes na pewno! wspaniałą mamą i jak Ty to kto sobie poradzi,jestes na prawde dzielna
Mój mąż prawdopodobnie wyjeżdza do niemiec do pracy i nie wiem jak ja sobie dam rade samutka,na prawde nei wiem
shiva To pieknie Ci Marcinek rośnie,Milena waży cos ok 6kg a mierzy 64cm czyli ok
i jaki on juz dużyyyy
Małgorzatka za 39tc
ja mysle,ze to już niebawem a może i godziny do ukochania maluszka
co do Milenki właśnie do tej pory była caaały tata a teraz sie coś w niej zmieniło,ze coraz bardziej zaczyna być do mnie podobna,ciesze się