Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

Re: Jesień mamy wita 2013

21 sie 2013, 11:01

jenny super brzuszek , zobaczyłam link już po napisaniu wcześniejszego postu

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2013, 11:06

Jenny Betina laseczki forumowe, brzuszki jak doklejone :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Betina pewnie wirusówka jakaś była, grunt, że przeszło :ico_sorki:

Jenny jak samopoczucie?

Lala robiłaś ząb? Może po leczeniu coś czujesz?

Kamilka faktycznie przyjemny dzięń się zapowiada :ico_brawa_01:

Leona ja odgrzebałam jeszcze mnóstwo rzeczy dla małej, czyli prania ciąg dalszy - końca nie widać :ico_olaboga:

U mnie remont na całego i w środku tego wszystkiego moje pranie i prasowanie rzeczy dla malutkiej. A dziś śniło mi się że rodzę, ale tylko tak plum i już :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2013, 11:38

Spinka od kiedy mogę chodzić to i humorek dopisuje. Dziś składałam ubranka w szafce, wiem że czekasz na fotkę wyprawki, ale mojemu mężowi strasznie wolno idzie to prasowanie, ale za tydzień, jak synek będzie donoszony i ja wezmę się za prasowanie, narazie nie szaleje, ale mieszkanko mogę już ogarniać typy pranie, zmywarka:-)

szkieletorek

21 sie 2013, 11:52

Dziś kupuję smoczki uspokajające, może drugi komplet pościeli
Oj zazdroszczę kompletowania wyprawki. Ja planuje jakoś około 30 tyg zacząć prac ciuszki a potem stopniowo kompletować resztę rzeczy choć malutko mam do kupienia.
Pościel ja jedna kupiłam nowa a dwie pozostałe mam używane kupione ale w stanie idealnym firmy Drewex.Maja naprawdę fajne jakościowo rzeczy i ładne aplikacje.Najbardziej podoba mi się z Gluck ale są drogie.
obserwuję kilka laktatorów elektrycznych - tym razem nie odpuszczę karmienia :ico_nienie:
Ja mam ręczny z TT ale gdybym teraz go nie miała to chyba spróbowałabym elektryczny kupić bo chyba mniej pracy przy nim .
Trzymam kciuki za karmienie , ja tez mam zamiar karmić i będę walczyć o to bo te 10 miesięcy karmienia Lilci wspominam jak coś bardzo przyjemnego .
Szkieletorku wyprałam ten materac
Tylko że u mnie się tego nie da odpiąć ,tych wkładów.Ale zobaczę jeszcze w któryś dzień jak będę jej pościel zmieniać .
Tomuś temp. miał tylko wieczorem dziś znów spokój może to 3dnióka
Być może 3 dniówka albo od upałów.Tak mi powiedziała pani dr gdy byłam teraz z Lilą że może to być tez od upałów bo ostatnio miała sporo dzieci które miały tylko temp przez króciutki czas.

Jenny brzuszek masz dokładnie jak byś połknęła piłkę i tyle.Ale waga malusia bardzo.Ja tyle mam już a gdzie tam u mnie do końca.

Betina tez chyba mało przytyłaś bo brzuszek mały się wydaje jak na końcówkę.

U nas pogoda bee ale nie narzekam bo mi odpowiada tak z jeden dwa dni deszczyku i chłodu. Siedzimy z mała w domu .Teraz ogląda bajkę i za chwilkę pójdzie spać. Ja też się zdrzemnę .
Obiad mam z wczoraj więc na dziś mam brak planów .Jedynie zrobimy sobie popołudniu paznokcie z siostrą bo jutro chyba jedziemy do Krakowa, siostra chce przymierzyć suknie ślubną.Potem może zaliczymy aquapark bo jedziemy z Lilcią.

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 sie 2013, 12:51

Patrzcie co dorwałam:) wszystko po euro:) jakas babka wystawke robila :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
jenny1983

21 sie 2013, 13:05

Kamilka super okazja :ico_brawa_01: i takie ładne te sukienki.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2013, 13:24

Kamilka super ciuszki :ico_brawa_01:

U mnie pranie juz zeobione, tyle ze musialam juz zwolnic pralnie i nie wszystko mam doschniete to teraz mam porozwieszane po calym mieszkaniu :ico_haha_01:

Teraz zjedlismy z Marcelem nalesniki na obiad, bo obiad w przedszkolu mu dzisiaj nie smakowal i ide teraz polezec bo normalnie nogi w d,upe mi wlaza :ico_olaboga: :ico_chory:

szkieletorek

21 sie 2013, 14:32

Patrzcie co dorwałam:)
Te sukieneczki śliczne .

Lilcia niedawno wstała z drzemki. Ja też chwilkę poleżałam.
Teraz podgrzeje jej zupkę kalafiorową a potem może zorbie frytki o ile mamy w spiżarni ziemniaki.
Siostra pojechała do fryzjera i nudno w domu więc może popołudniu pojedziemy do kogoś na kawkę i pogaduchy .

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2013, 14:37

Szkieltorku wkład kokosowy i pianka da się wyjąć a kieszenie z gryką prałam, też myślałam początkowo że się nie da, ale się udało. Kraków oj pojechałabym z wielką chęcią, no cóż może za rok :ico_oczko:

Kamilka bardzo fajne ciuszki :ico_brawa_01:

Jenny tak też myślałam, że humorek dopisuje, a brzusio bardzo się stawia? Ja dziś od rana mam przeboje, pewnie chciałoby się poleżeć, ale nie ma jak.

Leona ja dzisiaj z racji tego, że mam fachowca który zaciera gips musiałam wszystko do naszej sypialni wynieść, czyli łóżko, wózek, fotelik, huśtawkę, krzesełko do karmienia, kołdrę, pościel i nie ma gdzie już nosa wcisnąć, nie wiem gdzie to jeszcze kilka dni przetrzymam :ico_olaboga:

Pola pojechała do siostry A> na noc - pierwszy raz będzie nocowała nie u Babci, aż sama się zastanawiam jak jej pójdzie. Głupia jestem, ale już tęsknię za nią :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
jenny1983

21 sie 2013, 14:49

Spinka narazie nie, śmieje się, że mały tak ostatnio skopał brzuch, że narazie mu miejsca wystarcza.
Czy Was też tak gryzą komary :ico_zly: i czy acie zamiar chronić maluszka przed komarami?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”