Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Jesień mamy wita 2013

24 sie 2013, 15:13

Spinka też zastanawiam się co u Betiny słychać.
Edulita Tobie na smsa nie odpisała?
A ja pranie wstawiłam, już suszy się ma balkonie. Mam nadzieję, że mąż coś dziś poprasuje, bo mimo że mogę chodzić szybko się męczę. Dziś znów brzuszek zrobił się ciężki, więc po obiedzie sobie leżakuje.

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2013, 15:53

Do Edulity dopiero dziś napisałam :ico_wstydzioch: ale myślę, że wejdzie na forum na chwilkę, bo ostatnio też tak zrobiła :-)

Ciekawe jak Małgorzatka, może rodzi już?

Jenny brzuszek musi ćwiczyć, a Ty już masz wszystkie leki odstawione? Czy coś jeszcze przyjmujesz? Zdjęcia wstawiłaś??

Awatar użytkownika
jenny1983

24 sie 2013, 16:22

Spinka leki dalej biorę.
A jakie zdjęcia masz na myśli?
Ciekawe skąd Twoja babcia ma takie przeczucie, jakby nie patrzeć jeszcze trochę masz czasu do porodu.
Moja mama za to mnie codziennie pyta jak czyje się już jej powiedziałam przecież termin mam na 19.09 to poczeka trochę :). A mój mąż biedny boi się łóżeczko złożyć, jednak też to wszystko przeżywa. W końcu zbliża się smutna rocznica naszego synka Szymona.
Za to dziś mnie rozbawił wczoraj miał królika upatrzonego i chciał mi dziś go kupić, ale już jego wybranka nie było, oczywiście nic mi o tym wcześniej nie mówił. Coś mi wydaje się, że mój mąż też przyzwyczaił się do tamtego królika.

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2013, 16:46

Jenny nie wiem skąd moja babci ma takie przeczucia, ona ma już 88 lat, ale jest cudowną osobą którą bardzo kocham i mam z nią świetny kontakt, jesteśmy ze sobą bliżej niż z moją mamą. W sumie mam sporo czasu do terminu, ale tym razem czuję się całkiem inaczej niż z Polą, więc różnie może być - czas pokaże.

Myślałam o zdjęciach, które Ci siostra robiła.

Moja Pola też przeżywa już poród, martwi się o mnie bidulka moja kochana.

Co do obaw to po takich przeżyciach nie dziwię się, smutna rocznica się zbliża, nawet nie próbuję sobie wyobrażać co przeszliście, ale teraz jak Tomek się urodzi ból troszkę złagodnieje.

A ze zwierzakiem to może dobrze poczekać aż synuś troszkę podrośnie, teraz On będzie Waszym całym życiem. Jak przypomnę sobie to cudowne uczucie jakie wylało się na nas wraz z urodzeniem się Poli to aż mi się na serduszku ciepło robi - a właśnie ten cud jest przed Wami, ten ogrom miłości i szczęścia. Brzmi patetycznie, ale to jest nie do opisania...

Awatar użytkownika
jenny1983

24 sie 2013, 16:56

Spinka siostra zrobiła zdjęcie i teraz musi nie obrobić, bo ja chce kolaż :ico_haha_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2013, 18:37

Hejka

Spinka jaki kolor bedzie u Poli w pokoju??
A babcia ciekawa ma teorie, skad jej sie to wzielo?

Za nami fajny dzien, kilka godzin spedzilismy w porcie, ale super tak popatrzec z innej strony na to wszystko :ico_brawa_01: byly darmowe hot dogi, kanapki ze smazonym sledziem, lody, przejazdzka autobusem po calym porcie i przejazdzka lodzia :ico_brawa_01:

Po poludniu basen, Marcel tak steskniony ze szalal strasznie w tej wodzie ze tata musial go bardzo pilnowac :ico_olaboga:

Marcek pewnie szybciej dzisiaj odleci bo wstal o 7 :ico_olaboga: tak mielismy sobie przy sobocie pospac, to tata wstal po 6, synus po 7... no ale dali mi pospac do 9 takze nie bylo zle :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2013, 18:39

Fajne widoki z lodki byly :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2013, 18:52

Spinka, Szkieletorek duzo mialyscie/macie sukieneczek dla dziewczynek?? Chodzi mi o te najmniejsze rozmiary, 56-68??

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2013, 19:41

Leona skąd ta teoria babci nie wiem, brzuch mi się u niej stawiał parę razy, no i stwierdziła, że dość nisko jest - więc może na tej podstawie :ico_oczko:
Sukieneczek kilka miałam, ale powiem Ci że Pola głównie w bodziakach spędziła swoje pierwsze miesiące życia. Chyba najwygodniej tak było.
WOW ale pięknie :ico_szoking:

Jenny no to już rozumiem :ico_wstydzioch: :-P ;-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2013, 20:29

No wlasnie ja tez mysle se sukieneczki nie beda sie nadawac, mimo ze co widze jakas to bym kupila ale to przeciez glupota zeby lezalo...

No widoki byly piekne :-)

Ja juz wykapana, wydepilowana i nabalsamowana, Marcel w lozku, cos smarkac zaczyn :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”