No ja też bardzo często to tak odbieram że troszku daje się wykorzystywać. Z jednej strony zawsze byłam ta gorszą złą i teraz mam tak jak bym chciała to poprawić, że powinnam wręcz to naprawić i robić. Mimo że siostra nie robi nawet połowy z tego co ja a siedzi w domu bo nie pracuje, nie uczy się już.Szkieletorku Ty się dajesz wykorzystywać przez domowników!!!
Odpoczęłaś wczoraj troszkę?
Wczoraj po obiedzie położyłam się na chwilkę,może 30 min ale Lilcia krótko spała więc nie zasnęłam. Popołudniu byliśmy u rodziny męża i tak zleciał dzień
Wiecie co ? No co to za baba tak mówi dziecku. Jakim trzeba być człowiekiem by takie coś wymyślić.Dziś Pola pierwszy dzień do p-kola, ale nie chce za bardzo
Ojj co się stało ?JA wczoraj miałam doła i nie smęciłam na forum celowo - nadal jestem zła na A.
Mnie sie tez chyba obniżył i to mnie martwi.Mała czuje maksymalnie nisko jak się rusza.A wizytę mam dopiero za 3 tyg bo gin ma urlop.chyba mi sie troche brzuch obnizyl bo mala juz nie wypina sie pod zebrami a znacznie nizej...
Ojjj zazdroszczę. Tez bym chciała mieć chwilkę świętego spokoju od wszystkich.Niekoniecznie nawet od córci bo z nią dużo mogę robić albo właśnie nie robić .od 8-14 SAMA!!!
Oj spanie mnie łamie , położyłabym się ale muszę iśc juz nastawiać ziemniaki na obiad dla rodziców.Mąż ma w tym tygodniu 2 zmiany więc do 21:30 jesteśmy bez niego.