oj tak leci ten czas leci czasem wracam wspomnieniami do tego jak sie chodzilo z brzuszkiem i czasem czegos tak wlasnie brakuje ale potem szybko o tym zapominam bo caly moj czas pochlania teraz moj Patryk. coraz wiekszy sie robi i coraz wiecej uwagi wymaga juzmonika88 ale ten czas leci, nie tak dawno jeszcze bylas w ciąży, a tu proszę już marchewka
ja nie mam nic przeciwkoHej dziewczynki, jeśli pozwolicie też Was będę podczytywać, bo bardzo Was i Wasze dzieciaczki polubiłam
ja dziekuje za siebieWitajcie mamusie i ogromne gratki dla Was wszystkich!
Mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli bede do Was zagladac?
to dobrze ze juz masz sie lepiejZe mną chyba już lepiej.
Ja jak dojdę do sił całkiem, to chcę mojej trójce pstryknąć fote to pokażę.
Dziekuje u nas fajnie.Moj malutki glodomorek wcina co mu zapodam,wiec w jego menu jest juz: marcheweczka,ziemniaczek,brokula,szpinak,jabluszko,banan,ryz z jabluszkiem i kaszka waniliowa,wszystko zajada i otwiera buziunie jak tylko zobaczy ze niose jego miseczke.kochana w ogole co tam u Ciebie jak ma sie synek? On to juz duzy dopiero musi byc 7 mies. leci to kawal chlopca juz pewnie
U nas tez tak bylo dopoki malemu sie nie spodobala zabawa na brzuszku,i teraz juz sie ladnie soba zajmuje,tylko jak chce jesc lub spac to marudzi.duzo trzeba mu teraz poswiecac czasu i uwagi i w domu cokolwiek ciezko teraz zrobi
mi to nie przeszkadzajak widzicie, nadal Was "nie opuszczam" jeszcze się trochę ze mną pomęczyci
podczytujjeśli pozwolicie też Was będę podczytywać, bo bardzo Was i Wasze dzieciaczki polubiłam
nieze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli bede do Was zagladac
widzisz pisałam,ci,ze w końcu bedzie w nocy ładnie spałale za to spi ladnie w nocy.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość