Oj ja pedantka więc musi heheprzeciez nie wszystko musi blyszczec
Bardzo często tak bywa.pamiętam jak jeszcze nie dawno lekarze mnie straszyli,truli lekami i mówili żeby byle do 36 tc wytrwać a tu taka niespodzianka :P
Ja po zbieraniu grzybów wylądowałam na porodówce i urodziłam Lilcie więc może to ci jest potrzebne.Przyjemność szukania zbierania grzybów ,od razu spacerowanie.muszę jeszcze sama do lasu skoczyć, tzn z A
Mnie mąż łoo prawie nie mówi tego wprost ale widzę że mimo brzuszka ,mimo żylaków bardzo mu się podobam i jeszcze bardziej pociągam .ja wczoraj usłyszałam od męża, że ładnie wyglądam
Ja właśnie marze o czymś takim .Dlatego teraz chce domek wysprzątać porządnie by potem tylko tak powierzchownie ogarniać i mieć więcej czasu na koniec dla relaksu, dla córki spacerków itp.stwierdzilam ze te ostatnie tygodnie poswiece na odpoczynek
No z tego co piszesz to nie wygląda na mało poza tym ty jesteś już na mecie więc masz prawo czuć się zmęczona po zrobieniu niewielu rzeczy .Więc malutko robię, ale odczuwam jako dużo.
Znamy przecież swoich mężów nie od dziś i wiemy kiedy mówią szczerze a kiedy ściemniają.Ja też nie dam się nabrać na słodkie słówka na odpierdziel się choć raczej mąż nie rzuca tak słów .wiem kiedy jest to mówione szczerze, a kiedy na odwal
U nas na razie kiepsko z grzybami.Lubimy jeść wszyscy a manie zbieractwa mają moja mama i mąż.Z lasu by nie wychodzili, dlatego gdy się pojawiają grzyby to mam w lesie jest codziennie.Też mrozimy ,suszymy i do słoiczków marynuje.Ja zamroziłam 3 woreczki, 2 duże blachy suszę, no i jeszcze duża taca grzybków do marynaty
Ojjj no aż mnie nosi jak to czytam .Ona nie wie że ty w ciąży i nie powinnaś się denerwować.szefowa tak sobie w kulki poleciała że szkoda gadać
Ale to pewno dlatego że taka wagę pokazuje badanie. No maluszek malutki ale usg może się ciut mylić to po pierwsze a po drugie moja Lilcia tez była malusia a teraz nie widać tego bo nadrobiła szybko.z usg wynika że wiek ciąży to 33 tydzień.
Niestety nie.Nim się wyciszyłam i próbowałam zasypiać to Lilcia wstała. Prze to mnie troszku głowa rozbolała ale szybko przeszło.Szkieletorku zdrzemnęłaś się?
No to długo pracuje.A. to jest jeszcze w pracy
A nie ma swojego łóżka? Nie boisz się że nie będzie chciała się wynieść z waszego ?Zazwyczaj zasypia w naszym łóżku i A. ją przenosi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość