Hej witam i ja!
Betina co do soboty to z ciotką masz duże szanse urodzić i tego Ci życzę
Ja też skurcze mam w pt regularnie cały dzień, w sb mniej, wczoraj rano 2 takie konkretne, ale potem cisza, a dziś też czuję. Dziś o 15.30 wizyta to powie mi gin czy są efekty tych skurczy, czy też brak. A wczoraj między nogami (w pachwinach taki ból miałam przy wstawaniu, że
) ale brzuch ogólnie mam dość wysoko, więc bądź tu człowieku mądry.
A. ma
urodziny w piątek, więc zobaczymy czy uda się czy nie, ale nie napalam się zbytnio
A przytulanki to my co drugi dzień staramy się podtrzymywać
Leona jak po urodzinach m.? My 2 dni gołąbki jedliśmy, a dzisiaj robię ekspresowy obiad - karkówkę w zupkach cebulowych
Poleniuchuj dzisiaj, popisz z nami, tym bardziej że pogoda nieciekawa.
Kamilka następne zakupowe szaleństwo Cię czeka
Fajnie Ci, ja już nie dam rady, pozostaje mi allegro, ale to już bardziej muszę o Polę zadbać.
Lala Jak zdrówko? Mąż mnie też wkurza, tylko jakoś ostatnio mnie. Ale ogólnie nerwy mam napięte do granic wytrzymałości.
Szkieletorku jak po weekendzie?
Ja mam troszkę prasowania, ale nogi mi popuchną i się zastanawiam, czy prasować, czy nie? Poza tym mam lenia i chęć na odpoczynek.
Betinko mi tez jest okropnie ciężko już i wkurzam się strasznie, no i dziś ustalam z ginem, że pewnie jak po terminie będę to od razu pojadę na cc, ale co powie napiszę wieczorkiem.