tibby Mikuś nosi roz. 68, a pajacyki zawsze kupowałam w tesco po 3 pakowane, i obecnie nosi roz. 3-6m-cy, i sa takie akurat, ale jak rączki ma w górze to rękawki są krótkawe, a w stópkach też są małe, bo ma dużą stópkę, nawet położne w szpitalu się śmiały , choć mi się wydaje, że wcale nie jest taka duża :), (ale dziś jak szukałam ciuszków to patrzyłam na te pajacyki 6-9m-cy to one są na pewno jeszcze na niego za duże) ,
dziś nawet tak patrzyłam, że w gondoli t juz długo nie pojeździ, Szymek jeździł pół roku, jak zaczął siedzieć to już w spacerówce, Mikuś raczej nie pojeździ tyle, oby chociaż jeszcze 2 miesiące mi się tam zmieścił :),
brawo dla Bobika za zasypianie bez pieluszki , jeśli chodzi o logopedę to dobrze, że poszliście, choć nie wiem czy pamiętasz, że kiedyś pisałam, że Szymek dopiero zaczął mówić jak miał 3,5 roku, a jak poszedł do przedszkola(3lata9m-cy) to już ładnie mówił, choć zdarza mu się jeszcze powiedzieć coś po swojemu, no i nie wymawia mi ,,r" tylko mówi ,,l" w wyrazach,
u nas w przedszkolu jest logopeda i psycholog zawsze do dyspozycji , ale na razie jeszcze nie korzystałam,