madleine mi też by było żal wracać taka tam temperatura a tutaj masakra
Teraz patrzę a na dworze 5 stopni
Tośka wiesz sprzedać mieszkanie to nie jest takie hop siup. A czas was goni? Spieszycie się bardzo? Musicie się uzbroić w cierpliwość
a co do wynajmowania mieszkania wiesz nie wiem ile możecie dostać za wynajem ale to nie jest tak wszystko różowo. Ja pamiętam jak babci mieszkanie wynajmowaliśmy i ciągle było coś
jedni nie płacili, drugiego policja aresztowała i wyważyła drzwi do mieszkania
trzecia się ukrywała i nie wpuszczała do mieszkania
a to jeszcze były te czasy co za wynajem się dostawało w Siedlcach 300zł
więc namęczyliśmy się a pieniądze prawie żadne. Teraz w Siedlcach koło 1000zł można dostać ale to też może być tak że przez wakacje stoi a dopiero w roku szkolnym ktoś się wprowadza. A kredyt i w wakacje trzeba spłacać. Wy kredyt macie na to mieszkanie tak? I byście brali na dom drugi? Nie wiem o jakich kwotach piszesz ale ja zwoleniczka kredytów to jednak wolałabym jeden a nie dwa, różnie może być. Chyba bym wolała na spokojnie sprzedać mieszkanie a potem budować. No chyba że w Bydgoszczy tak dobrze się wynajmuje jak w Warszawie
Na weselu byliśmy w sb i było super
nie chciałam tak jechać a wybawiłam się, wytańczyłam. Tomek był z nami, Maksio spał z moją siostrą. A jutro jeszcze wolne mam idę do ginekologa z tym że okres dostałam
Kasiala jak człowiekowi nie zależy to zawsze się trafia super praca
i tego Ci życzę
Gosia Tymek schudł, Maksio z kolei chyba tyje, wymieniają się chłopaki
byś wkleiła Tymka
a w ogóle fajnie by było zobaczyć filmiki z dziećmi może powklejamy co? Postaram się jutro Maksia nagrać i wkleić.