agasio, będę chciała zapisać małą do przedszkola u nas też od 2,5 roku. Chciałabym by się dostała, mogłabym pójść do pracy wreszcie. Ale jak wyjdzie zobaczymy. Starać się z pewnością będziemy o miejsce.
Gabi, szlag by ich wziął z tym wózkiem ! oddajcie koniecznie do reklamacji i zwróć im uwagę na ten drucik ! O ile pamiętam macie Mclarena... ładne robią jaja
Nie wiem czy któraś z Was śledzi mego bloga, ale dzisiaj właśnie pisałam na nim że mamy problem z zasypianiem. Jak zawsze ładnie z mlekiem w łóżeczku zasypiała sama, tak teraz czasy dobre się skończyły i usypia na sofie... Męczące to trochę. Za dnia udaje mi się ją uspać, ale właśnie też na sofie. Łóżeczko jakby parzyło. Stąd przyspieszymy zakup łóżeczka (mieliśmy kupić na 2 urodziny).
Nad Soliną jest przepięknie, kiedyś byłam i zachwycona wróciłam stamtąd ogromnie. Coraz więcej ośrodków robi je pod kątem rodziców z dziećmi. Dodatkowa kasa i przyciągnięcie klienta jakby nie było.
Jaki rozmiar bucika nosza Wasze maluchy ? No i jaki rozmiar będziecie kupować na zimę ?
Teraz we czwartek mają być podobno fajne buciki z membraną w Lidlu za 55zł. Chwalą je mamy i myślę, że chyba takie kupimy.