będzie miał robione w szpitalu Jana Pawła?
A tak tez z innej beczki ... dziewczyny wczesniej nic nie pisalam o tym nie wspominalam bo jakos glowy nie mialam do tego ale prosze Was trzymajcie kciuki od jutra mocno tyle ile bedzie to mozliwe za mojego tescia jutro moj tesciu jedzie na operacje do krakowa bedzie miec robione bajpasy boje sie o niego zeby wszystko poszlo dobrze. on jest po udarze i po kilku zawalach i niby lekarz bedzie go operowac taki co operowal w stanach ale wiadomo gwarancji nigdy na 100 % nie da czy tesciu zniesie ta operacje dobrze czy nie. boje sie strasznie o niego bo teraz kiedy jest Patryk jego jedyny wnuk to nie chce zeby sie okazalo ze dziadka straci
aha. no ja najpierw sprobuje pewnie ta szalwia zatrzymac laktacje a jak nie pomoze to coz trzeba bedzie czegos innego probowac wtedy.Moniko akurat tabletki są na receptę. Z domowych sposobów niby picie szałwi pomaga z 3 razy dziennie, ale jak widzisz mi nie pomogło i biorę tabletki. Oj rosną dzieci szybko.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość