hej kochane
U nas ok,byłyśmy na USG bioderek i jest wszystko dobrze dlatego kolejna wizyta już nie jest potrzebna
dzis idziemy sie zwazyć i pokazac sie u Pani doktor ciekawe ile moja kluseczka wazy
zęby nam idą jak nic wczoraj wieczór miałam straszny póki nie dałam syropku przeciwbólowego ryk straszny nic nie pomagało a dziąsła aż sine takie spuchniete ehh bedzie sie działo coś czuje
MonikaAA zdrowiej kochana,niedobrze,ze masz taki katar,mam nadzieje,ze lek pomoże
a na osłabienie laktacji szałwia a jak nie szałwia to trzeba piersi zawinąć bandażem mocno i ściągac coraz to mniej pokarmu aż sam się spali, ale zawijac trzeba i przez cały dzień i noc tak chodzić ja niestety tak musiałam robic 2 tygodnie
do tego brałam lek na recepte bromergon i juz po tygodniu widziałam poprawe
a za tescia trzymam bardzo mocno kciuki
Małgosiu niech zdrowieją szybciutko Twoje chorowitki
jenny fajnie,że Tomaszek lubi na brzuszku,moja to nie za bardzo znaczy lezy jak ma kaprys to i nawet już rączkami zaczyna łapać przedmioty,ale na prawde musi miec dzień aby sobie polezaec chwilke na brzuszku. leniuszek mój jeden
tibby zdięcia bombowe
i faktycznie oczka mają sliczne i jeden i drugi synek
i trzymam kciuki za cwiczenia
maruje mu żelem Dentinox, nawet mu pomaga
a ja mam kamistad,ale to z Niemiec przywieziony żel i tez pomaga,ale nie na długo
pieknie,ze juz zaraz ząbek będzie szybko
a my nadal w standardzie pobudka po 10godzinach bez pobudki ciesze się,że mała mi tak ładnie spi