My kurtkę kupiliśmy używaną, kiedyś upolowałam H&M wygląda jak nowa za grosze. Co do butów z Lidla to też słyszałam dobre opinie.Ja jutro jadę na polowanie do Lidla za kurtką na zimę i butami.
My tak z 2 tygodnie temu mieliśmy- zapalenie oskrzeli, biegunka, dopiero niedawno jemu katar przeszedł.. Teraz chrypkę ma, budzi się w nocy z płaczem itp. No i mamy efekt- druga dolna piątka już prawie na wierzchu Także nam tylko zostały obie górne piątkiChyba zęby idą, 5, od wczoraj rozwolnienie i dupsko obszczypane na maxa.
Piotrek tak robi dla zabawy- lubi rzucać przed siebie zabawki i czasem przypadkowo uderzy kogoś. Ale próbuje już bić, z tym że on daje z otwartej ręki po głowie. Ja wtedy krzyczę "ała, boli" i łapię go za rękę. On robi skruszoną minę i przytula się. teraz sporadycznie próbuje jeszcze.ale mam wrażenie, że dla niego to zabawa
U nas tak samo- M budowlaniec, kończy jedną budowę i koniec roboty. Niby ma jakaś wykończeniówka być, ale nie wiadomo. Ja na kuroniówce, za 2-3 tygodnie ma się okazać co z moją działalnością, bo złożyłam wniosek o jednorazową dotację na otwarcie działalności. Plus jest ten, że M zawiesi swoją firmę i zaoszczędzimy na Zusie. Szukałam pracy, ale w mojej dziurze to masakra..kurde zaczyna sie zima i maz juz powoli nie ma pracy a do mnie nikt sie nie odzywa z propozycjami
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości