Dzisiaj bez problemu pokazał mi paszczę i nic tam się nie dzieje, nic nie widać.Także nam tylko zostały obie górne piątki
A u nas jak tak zrobię to oberwę jeszcze raz.Ale próbuje już bić, z tym że on daje z otwartej ręki po głowie. Ja wtedy krzyczę "ała, boli" i łapię go za rękę. On robi skruszoną minę i przytula się. teraz sporadycznie próbuje jeszcze.
Nie mogę sobie porazić z tym biciem jego. A mnie na dodatek, ale tylko mnie ciągnie za włosy
U mnie było przed 7 dzisiaj -3. Na spacer wyszliśmy dopiero o 11 a i tak przemarzłam. Właśnie niby słoneczko ale zimny strasznie wiatr.Wiecie co to się dzieje już- zima
Za to u mojego K. właśnie zaczął się sezon, pracuje po 10-12 h.U nas tak samo- M budowlaniec, kończy jedną budowę i koniec roboty.
Niech pracuje, bo na weselicho do Warszawy jedziemy to i wydatek większy, opony trzeba nowe kupić, ubezpieczenie za jego auto zapłacić a i właśnie okupić się na zimę trzeba, a to uwierzcie nie ma znaczenia jaki kobieta ma rozmiar, zawsze jest największy problem. Ja np. przymierzałam super kozaki ale 37 były mi za duże a 36 nie produkują
I jak fajne są? U Was też tak ciężko dostać coś w lidlu z tych gazetek? Mam na myśli ciuchy..., ja kiedyś czaiłam się na kurtkę taką z membraną ale pojechałam po 8 to już nie było ani jednej sztuki.Upolowałam i kurtkę i kozaki w lidlu dla młodej. Także na zimę ubrana już jest :)
Ja wrzucę jak tylko wrócę do domku i młodego położę spać, bo jak on na chodzie to komputer musi być głęboko schowany.A może wrzucicie aktualne fotki Waszych maluszków ? :)
Jak znajdę chwilę dorobię 1 stronkę :)
Mad Martynka miała kiedyś problemy z odparzeniami na pupce i Wy nawet u lekarza byłyście, co wtedy Wam polecił? Pamiętam, że to nie była maść typowo na odparzenia a podziałała. Z góry dzięki za info.