Hello
U nas wszystko dobrze, Aleksiu rośnie i fika koziołki
Ma już pół kg, także kawał chłopa!
Jest ułożony główką do dołu, no i wszystko w porządeczku
Macica i szyjka też ok, macica czasem mi się stawia. Zaczęłam 6 okienko
Koroneczka, mnie też miejsca brakuje... Tylko ja poluję albo na szafę dla Nikosia, albo w ogóle mebelki
Bo komodę mam, tylko własnie Nikosiowe rzeczy muszę gdzieś przenieść, a u nas w szafie nie ma na to miejsca. Więc komodę z przewijakiem mam na dzidziusiowe rzeczy.
Widziałeliśmy ostatnio fajne mebelki w Ikei, jakoś wcześniej nie wpadły mi w oko, albo nie było akurat ich wystawionych. Są białe oryginalnie, ale można dobierać elementy drewniane, niebieskie i limonkowe. I powiem Wam, że przewaga bieli z tą limonką wygląda bombowo!
I tam właśnie akurat wystawiona była szafa, pod spodem od dołu jeszcze kilka szuflad, do tego połączenie półek takich na książki, puzzle czy zabawki i jeszcze zamykane półki na jakieś ubranka czy bieliznę. Oczywiście można dowolnie dokupić komodę np, no fajne!
Ja już też zakupki fajne zaliczyłam
Internetowo póki co of course
Kupiłam dwa dresiki, fajne, jeden pomarańczowy z tygryskiem, bodziaka z czapeczką dla królewicza, dwie bluzy i spodenki dresikowe, bo najbardziej potrzebuję ciepłych rzeczy
Bo wiecie mój Nikoś urodził się w lipcu i praktycznie wszystko było letnie... Do tego miałam kilka kartonów z ciuszkami od kuzynki po Jej Synku, które oczywiście oddałam, więc siłą rzeczy w tych najmniejszych rozmiarach nie mam za wiele. Fajne ubranka w odpowiedniej ilości mam dopiero od rozm. 74-80. Ale całe szczęście że tylko przyjemne kupowanie ubranek a nie całego wyposażenia
Wszystko praktycznie mamy, jedynie fotelik samochodowy musimy kupić z większych rzeczy.
Dla mnie oczywiście nowe koszule i takie tam pierdółki.
Inia, co u Ciebie?
Koroneczka, pochwal się w końcu fotkami
Inia, też wklej coś aktualnego