biniu, jeśli o śpiwór pytasz, to niestety, dalej śpi tak jak spał, bo za mały kupiłam i muszę oddaćFilipek zaliczył pierwszą nockę?

ehh, jak się pierniczy, to na całego - mnie też choroba rozłożyła

biniu, jeśli o śpiwór pytasz, to niestety, dalej śpi tak jak spał, bo za mały kupiłam i muszę oddaćFilipek zaliczył pierwszą nockę?
Na pewno to przez zęby. Mój o 21-22 chodził spać i o 4.30 wstawał wyspany jak jemu obie 5 wychodziły. I jeszcze potrafił się w nocy budzić. Z tydzień to trwało, spał z nami ciągle. Już myślałam, że się przyzwyczai, ale zęby wyszły i jak ręką odjąłTakże oby z tym spaniem rozregulowanym to te zęby i że to minie...
Tak, tak, pytam o ten śpiwór bo obawiam się, że jak ograniczę mu ruchy to nie będzie chciał spać.biniu, jeśli o śpiwór pytasz, to niestety, dalej śpi tak jak spał, bo za mały kupiłam i muszę oddaćale kupiłam już na allegro odpowiedni, mam nadzieję, że szybko dojdzie
![]()
Może jak jej ten ząbek nie wyszedł do końca to boli ją i drażni ciągle.U nas to już ze 3 tyg trwa...
Nie dziwię Ci się, ale musisz o tym powiedzieć mężowi! Niech Ci pomoże trochę, odciąży! A jak dziś, lepiej?bo ja już zaczyam pomału wysiadać psychicznie.
No superCezary spał już drugą nockę od 20 do 8![]()
Wczoraj podałam jemu wapno. Ze studiów pamiętam jeszcze o tymAsia - na ta pokrzywke,to mozesz mu wapno podac !
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość