W tym roku już slub?to szybciutko Fajnie.
Ja z rajstop poki co rezygnuje bo jak teraz zakładam to co bedzie w zimę? Wtedy bym juz musiala 3 pary mu dawać
U nas dziś zreszta cieplutko 16 stopni,wiec tylko cieplejsza bluze ubralismy na spacerek.
No właśnie ja nie osłaniam dlatego zamierzam rajstopki ubierać :) nie móię że przy takiej pogodzie jak dziś ale było już kilka dość chłodnych dni takich jak np o 8 rano 2 stopniepewnie i tak okrywacie nóżki kocykiem czy osłonką z wózka ;)
Bo wiesz to bedzie taki ślub kameralny... oni pieniążki chcą przeznaczyć na nowe mieszkanie w Wawie a mają już 6 letnią córkę i szwagier już się jej kiedyś (jak była w ciaży z Jagodą) oswiadczał i dał jej w tedy pierścionek po swoejej ŚP. mamie ale jest on niepraktyczny no i powiedzmy staromodny taki z ogromnym oczkiem i jest za mały no i on chce żeby miła taki prawdziwie wymarzxony no a ślub to najbliższa rodzina i po kościele obiadtym roku już slub?to szybciutko
Aneta to zależy od wielu czynników. Np czy jesteście rodzicami chrzestnymi i czy Was na to stać ja jako rodzić chrzestny daję 500zł ale z reguły robię tak (wszystkie nasze chrześnice to dziewczynki mami ch z meżem 4 ) kupuję kolczyki za 200 a 300 daje w kopertęile teraz sie daje na chrzciny??
Nie no na rajstopy jeszcze czas moim zdaniem, nie ma jeszcze mrozów za dnia. A pewnie i tak okrywacie nóżki kocykiem czy osłonką z wózka ;)
Kasiala w zeszłym tygodniu jak wychodziłam z domu to szyby skrobałam w samochodzie...No właśnie ja nie osłaniam dlatego zamierzam rajstopki ubierać :) nie móię że przy takiej pogodzie jak dziś ale było już kilka dość chłodnych dni takich jak np o 8 rano 2 stopniepewnie i tak okrywacie nóżki kocykiem czy osłonką z wózka ;)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość